Julen

Hej å hå!
 
Får väl säga God Jul, såhär en dag efter gör väl ingenting?
 
Hade en helt underbar dag igår, hela familjen samlad, en massa paket och en massa god mat. Hela familjen är alltså min familj (mamma, pappa, bröder och våran mormor) OCH hela Sebbes familj (mamma, pappa, bröder och brors flickvän) och så tillsist våran egna lilla familj, Jag, Sebbe och våran son! Helt perfekt.
 
Tyvärr spenderade inte Micke och Tilde hela dagen här utan åkte vidare till nästa firande runt fyra tiden. Men allt blev bra ändå :)
 
Fick en helt underbar julklapp av John. Han har under tillfällen han varit här och vi varit hos honom, alltid filmat små snuttar här och där på Emil och nu hade han alltså valt att sätta ihop allt + några klipp som Robert filmat till en ända liten film på sju minuter. Åh så glad jag blev av att se!
 
Först och främst för att han liksom alltid varit våran lilla bebis och sen att få se hur han har växt upp till att numera vara våran lilla pojke! Jag blev så stolt så! :) Tusen tack bror!
 
Självklart är ju superglad åt alla julklappar jag fick, som t.ex. ett mobilskal från Sebbe, en köksassistens från mamma och pappa, presentkort från alla möjliga håll och mycket mycket mer.
 
Sen är jag så tacksam till allt som Emil fick också! Det var en massa paket som delades ut till honom och jag är så nöjd med vart enda ett!

Men mest tacksam av allt är jag åt att alla ville komma hit och fira dagen med oss och hos oss. Tusen tusen tack! :)
 
Jag gick ner på morgonen och la dit alla julklappar under granen så grabbarna fick komma ner och öppna lite paket.
Emil öppnar sitt morgonpaket (som innehöll byxorna han skulle ha under dagen ;))
Jag och mina fina ♥
Man ser ju vem som fick flest paket om vi säger så ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0