Sol

Igår bestod dagen ungefär av ingenting.. Jodå, jag tog en lite promenad med Emil - det var ju superfint väder! Och sen när vi kom hem igen så blev det till att tvätta två maskiner. Mycket mer vettesjutton.
 
Under hemvägen på promenaden så hann jag precis träffa på Sandra som jobbat hos oss och just nu är där en dag i veckan. Det var lite kul, då fick ju hon äntligen se lillskrutten vilket hon inte gjort hittils! Och hon tillade även att Emil var lik mig.. Bara fler och fler som säger det nu, hihi :)
 
Idag har jag tagit en liten tripp in till stan för att lämna ett bord som jag fick sålt över FB, smidigt ;) Hon tyckte först det var lite långt från där hon bodde ut till oss, och det kanske det var också - därför så erbjöd jag mig att möta upp hennes mamma i stan eftersom att hon jobbade där, smidigt + att jag ju fick pengar, höhö!
 
Ett ännu större plus är att det imorgon kommer en kvinna och köper min kära gitarr som aldrig blivit använd. Skönt att få bort lite saker som alltid bara stått.
 
Bordet som nu är sålt. Vi köpte detta när vi flyttade ihop och det hade gjort sitt den dagen då vi köpte ny soffa, som ni kanske ser så passade de ju inte så bra där i "hålet" ;)
 
Nej, nu ska jag lägga Emil i vagnen för han ser ut att snart däcka sittande och sen ska jag köra igång en maskin igen :)
 
Kommer snart upp ett inlägg med lite mobilbilder också!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0