Lillhjärtat sover just nu i vagnen sen kanske en timme tillbaka, trött? Ja tydligen. Alltså han sover i vagnen här inne, inte så att han står ute och sover, haha..
 
Underbara bebis, fastän du inte ens är bebis bebis längre... ♥
 
Tack vare min världsbästa älskling så kunde jag också köpa en del av kläderna jag önskade (okej han sa jag kunde köpa alla, men nej, jag fick dåligt samvete) Fina älskling ♥
 
Dessa kläder blev det i alla fall;
 
Ett linne i färgen Coral (har ett svart och ljusrosa ockås ;))
 
En cardie som passar perfekt utanpå coral-linnet! Hihi
 
Ååh så min favorit, hur skööön som helst! Ljuscoral, färgen är inte riktigt rätt på bild
 
Även en "kavaj" i marinblå, lovely!
 
Sist men inte minst denna goding, denna får jag dock inte än med tanke på att den redan tagit slut, så den kommer under vecka 8-9.
 
Ja, längtar till våren nu så man kan springa runt lite extra glad i dessa fina och supersköna plagg. Den nedersta funkar ju perfekt som en vårig jacka också så det är ju kanon + att resten av de färglada fina kläderna måste visas och inte döljas under en tjock vinterjacka.. pju.. Men snart så!
 
Jag är hur som helst huuur nöjd som helst :) Min Sebastian är bäst och jag älskar honom mest (även om han inte handlar åt mig!!)

Fattig

Som "Emil berättade" i förra inlägget så skulle vi in till jobbet för att låna hem lite plagg. Sagt och gjort, tog hem 8 plagg - med ett litet hopp om att de inte skulle passa alls, för jag har inte råd!!
 
Kommer hem, provar. Allt passar perfekt och är underbart (förutom ett plagg som inte satt bra).. hur löser jag nu detta? Någon som vill skänka mig lite pengar? JA TACK!
 
Men aja, får se hur jag löser detta. Imorgon är det i alla fall dags för en liten utflykt för mig och Emil, vi ska åka till svärmor/farmor och klippa mitt hår. Har kommit fram till att det inte klippts sen vi berättade för Sebbe föräldrar att jag vi väntade barn, med andra ord läääänge sen!
 

Idag...

... har jag och mamma vart och hälsat på på mammas upptagna jobb. Alla tog en titt på mig men sen fortsatte de jobba, kanske var jag tråkig när jag sov? Eller så hade de inte rikigt tid.. kan vart lite av varje där..
 
Vi åkte i alla fall dit för att mamma ville låna hem kläder och prova, hon gillar visst de nya vårkläderna. Jag vet inte jag, just nu är jag bara så jävla less på att hon inte går upp och går med mig istället för att sitta här. Jag gråter i hennes knä och hon hör inte, hur går det ihop?
 
Bilden är i alla fall gammal, för sådär intressant är det INTE att titta på datorn idag.. Nu måste jag se till att mamma rör på sig lite. Hejdå!

Senaste dagarna

Jaha, vad har hänt sen sist då?
 
I fredags så åkte Sebbe till sina föräldrar, jag bestämde mig först för att följa med dit, fast i egen bil så jag kunde åka hem när jag ville - jag blir rätt uttråkad och han brukar vilja vara där hela dagen så han får så mycket som möjligt gjort med sin blivande rallycross bil (vi får se hur det blir med den ;))
 
Så det var min fredagsplan, men strax efter att Sebbe hade åkt hemifrån så ringde mamma och det slutade med att jag istället bestämde mig för att åka hem till dom. Väl där åkte jag först hem till mamma och pappa och umgicks med pappa, Robet och lite med John (han kom förbi en snabbis bara) och sen åkte jag ner till mammas jobb och visade upp Emil och sen blev det hem igen för mat och lite umgås. Sen var klockan helt plötsligt nio på kvällen så då tog jag och Emil och hoppade in i bilen och åkte hemåt.
 
På lördagen blev det istället att åkta med Sebbe till sina föräldrar. Började dock med att åka och hämta ut ett paket - en extra bas till bilbarnstolen så vi har en i varsin bil, heltklart värt det! Så skönt att slippa klicka med bälte i och ur varje gång jag ska göra något när jag åker iväg med min bil :) Så nu är det lika smidigt i min bil också!
 
Sen åkte vi till svärisarna och där blev det fika, mat, och mot kvällen lite kollande på gamla foton från när Sebbe och syskonen var små samt när föräldrarna träffades och dyligt, trevlans blev det och vi åkte inte hemåt förren runt tio på kvällen efter x-antal öl i Sebbes mage och tröttare ögon för mig (så trött var jag inte för då hade jag kanske inte kört bil ;))
 
Sen idag (söndag) har vi bestämt in lite vad för folk som blir bjudna till dopet så imorgon ska jag ringa till lokalen vi ska vara i efter dopet och kolla lite och efter det blir det att beställa hem lite inbjudningskort! :) + på det så lagade Sebbe till en smörgåstårta idag som fick bli våran middag, mums!
 
Men nej, nu ska jag bjussa på bilder på massa kläder som Emil fick i lördags utav farmor sin!
 
 
 
Den "gula" där uppe är dock grön så vettesjutton hur de fått till färgen på hemsidan... Han fick även en body med en bil på men hittar ingen bild på den :)
 
Men innan jag avslutar, glöm inte att kolla in jobbets hemsida under dagen (28e) för idag släpps vårkollektionen! Massa härliga färger är det! Har sett det här och ni borde också kolla!
 
Nej, time to sleep, blev lite sent här ;) Godnatt!

Dop

 
 
Fråga 1. Hur mycket energi och pengar ska man lägga på ett dop?
 
Jag har en liten önskan om att göra det sådär puttinuttigt och härligt fint, massa fina dekorationer, fina tårtor och en fin inbjudan sänd till alla som är bjudna. Men vad är värt och vad är ovärt? Vad är bäst att bjuda på? Mat eller fika? Ska man slå till och göra tråkiga tårtor själv eller ska man kosta på att få sådär fina, t.ex bilderna ovan?
 
Ja, ni förstår att ett dop börjar närma sig och än så länge har ingenting planerats. Får bli lite prat med min sambo om detta ikväll :)
 
Någon som har förslag?

Sover

Resten av huset sover, Emil i sin säng, sambon i våran och katterna här i soffan. Så nu tänkte jag efter att ha kollat datan i lugn och ro, gå upp och sova. Längtar efter att gosa ner mig under täcket och sova, jag vet ju att jag trots allt får sova jävligt bra på nätterna hittils med våran Emil, han är bäst ♥
 
Så ja, godnatt!
 
Fyra generationer.
Mormor, mamma, jag och lille Emil ♥

Svar till Pauliina;

Svar angående Tillbakablickar:

"Är det så länge sen du och Dennis splittrades, oj vad gammal jag känner mig.."

Haha ja, det är ju det. Tiden springer iväg, speciellt nu när man har barn, det har du kanske märkt ;)

Dåtid, från 2009-04-10 tror jag??

Hittade även detta P som du skrev i samband med att det tog slut, hihi :)


Tillbakablickar

2009-01-16 hade Amanda sin 18-års fest, en händelserik men rolig kväll. Tänk att det redan gått 4 år! Minns det som igår
 
2009-07-16 var mitt i en veckas semester med min familj. Hade nyligen gjort slut med Dennis och njöt enormt åt att få komma bort
 
2009-08-16 så åkte jag med mina föräldrar hem från Bollnäs där vi hade vart på rallycross, skickade sms med Sebbe hela vägen och dagen och höll räkningen på hur många sms det skulle bli skickade under hela dagen! Haha.. Busigt
 
2009-10-17 så överraskade jag Sebbe genom att åka dit utan att berätta det för honom, blev helt underbart med tanke på att jag också sov kvar där sen
 
2010-06-17 är vårat förlovningsdatum och sen dess har mycket fint hänt just den 17e ♥
 
2010-11-16 så var vi på två utav alla lägenhetsvisningar här i Enköping
 
2010-12-17 så skulle vi fått flytta in i lägenheten som vi för första gången blev sambos i, men det blev istället den 22a
 
2011-02-16 hade jag precis börjat min praktik på mitt nuvarande arbete, alltså lagret till House of Lola.. känns som jag vart där i evigheter.. typ hela livet, haha
 
2011-05-16 började jag istället att jobba där! Wiho..
 
2012-03-15 var dagen då vi plussade ♥
 
2012-09-17 fick vi tillgång till vårt fina boende där vi skulle bli en familj
 
2012-11-17 föddes vårat fina hjärta ♥
 
Imorgon då fyller våran älskade lille 2 månader!
 
Det är tack vare dig jag lever det liv jag idag lever
Det är tack vare dig jag har det finaste man kan ha
Det är tack vare dig jag har kommit såhär långt i mitt liv
Det är också tack vare dig som jag är mamma till våran son
Det är också tack vare att du är du som jag älskar dig

Från Emils ögon

Idag har jag vart hos BVC igen, dom kollade så allt var som det skulle med mig och sen fick jag lov att vara naken för mått och vikt idag igen. Fast idag var det inga problem för jag var så pigg och glad, men doktorn var elak - han "släppte" mig bakåt för att se så jag reagerade som man ska, vad tror han egentligen? Superläskigt så jag blev megaledsen ju...
 
Mamma däremot fick åka bil i snön och fickparkera (om jag nu kan kalla det så?) mellan en bil och snövall, men det gick bra. Tror jag, för jag sov ju såklart!
 
Men nu ska mamma ta ner mig till köket så hon kan börja med maten tills pappa kommer hem, fast kanske borde jag äta också, det var 5 timmar sen nu :)
 
+ att det har varit folk här och pysslat med badrummet idag, så snart kanske det är klart också ;)
 
En sak till, jag hade gått upp 120g sen förra veckan. Stoor pojke är vad jag är!
 
(En sista sista sak bara, jag och mamma har inte matchat med gröna kläder hela dagen, det var bara så att jag råkade bajsa ner min blåa med fina bilar på och nästan alla andra ligger i tvätten för jag har kastspyat ner dom, hihi, var bara fyra dagar sen mamma och pappa tvättade (a))

Shopping

Tjo hej!
 
Blev en sväng till Västerås igår för lite småärenden och för lite shopping. Planen var;
 
♦ In på Media Markt för att kolla en grej med kameran, även hör lite angående min hårddisk då den gett upp - livrädd att mina bilder inte ska gå att rädda!
 
Då även passa på att kolla vad ett Move-spel till PS3't kostar.
 
♦ Till Barnens Hus för att kolla om de har lösa bilfästen för babyskyddet
 
♦ Köpa pyjamas till Emil
 
Såhär blev det;
 
Media Markt blev bara som tänkt. Sen detsamma med Barnens Hus, fästet måste beställas hem och helst i samband med annan leverans annars blir det extra kostnader för frakt..
 
Därefter åkte vi till Shoppingcentret i hopp om att hitta någon pyjamas i strl 62, (han hade ju just nu bara en som är i bra storlek, den andra är på gränsen till att ens sätta på honom längre) och tillslut så hittade vi ett två-pack på Cubus, vi gillar fossingar på dom, men det var verkligen inte många affärer som höll med oss om det.
 
Under tiden vi var på Cubus så sa Sebbe "du får ju kolla på något till dig själv också om du vill" - liksom när fan brukar han ens säga ja om jag verkligen tigger och ber om det? Så snäll han var! :) Haha.. Så med mig hem fick jag ett par nya byxor och en tröja. Blev även ett par skor från Din Sko.
 
Tänka sig men till och med Sebbe handlade, en ny jacka! Kanske på tiden kan man tycka då han har haft sin i typ 7 år??! Emil fick även ett par byxor och två små bodys i strl 62 så nu har han lite nytt :)
 

Bilder till sammanfattningen

Ni kanske minns att jag skrev att bilderna som kom upp i års-sammanfattningen bara blev till kryss. Så de kommer nu här istället :)
 
I ordning såklart!
 

Sova för natten

Äntligen har lillmini kommit in i att somna en annan tid än kl. 01 - för natten. Han sover nu, eller han ligger i alla fall tyst uppe i sin säng så det är ju toppen. Äntligen får jag lite mer val, är jag trött - så får jag sova, vill jag ha egentid - så får jag det.

Igår somnade han runt 23 och vaknade för mat först (nu minns jag inte, men tror halv 6) sen somnade han om tills vi skulle gå upp kl halv 8, annars hade han säkert sovit längre. Fina du :)

Idag var vi i alla fall hem till Sebbes föräldrar för att fira hans lillebror som på måndag fyller hela 14 år! Åkte även förbi Robin och Maddis för att hämta en bärsele som vi fick, så nu kan jag göra saker här hemma även om Emil vill vara nära, om han godkänner 'vara nära' på det viset ;)

Men nej, tror jag ska bege mig till sängs nu. Nu när jag kan ;)


Tele2 och BVC

Igår blev det till att ringa Tele2, där vi har ett mobilt internet. Fick hem det i somras, men hade ett annat då så har inte testat detta förrän nu för kanske två veckor sen. Visade sig att detta var hemskt, värdelöst och ja, extremt segt! Beställde då ett nytt från Telenor istället för det var det vi hade innan, men ja, det visade sig att det tydligen inte ville funka det heller nu. Så jag ringde och sa upp det direkt, man har ju 14 dagar på sig.
 
Hur som, ringde som sagt Tele2 igår då för att ev kunna säga upp detta i förväg eller något (det går ut i maj eller när det nu var) och han sa att det skulle gå om det visade sig efter att jag ringte teknisk support att de inte funkar här. Sagt och gjort, ringde dom och satt då här uppe i sängen med internet (här sitter vi aldrig vid datan i vanliga fall, brukar ju liksom vara nere i vardagsrummet - noll mottaging där och värdelöst segt! - så när jag pratar med henne ber hon mig gå in på bredbandskollen.se för att kolla vad hastighet och allt ligger på och se där, allt såg ut som det skulle...
 
Bestämde mig då för att gå ner och sätta mig i köket - ännu mindre mottagning typ - och så rätt så, där kunde jag inte ens ansluta internet, så ringde dom igen och han pratade med nå andra tekniska människor men det ända han kunde säga var att jag skulle prova sätta in den i en annan dator för att se om det var fel på datan/internetgrejen, för de kunde inte se att det skulle vara några problem med mottagningen för oss här.
 
Låter ju kanske konstigt då, för nu sitter jag här uppe i sängen och här funkar ju allt bra så troligtvis inget fel på data eller "dongel" då? Nej. Hur ska jag då göra för att övertala dom så jag kan få säga upp detta och skaffa riktigt internet, bra fråga ;)

Blev ett BVC besök igår mellan allt ringande också. Var dags för vikt och längd igen och han växer på bra lillskrutten, 5020gram och 57,7 (varför inte bara 58?) cm :) Men det märks ju också, han har fått gå upp en storlek i blöjor och han har haft både pyjamas och One Piece i strl 62! Ja, de är liite stora än ;)
 
Älsklingar ♥
(med One Piece i strl 62, dock lite liten 62 tror jag för den där är inte för stor, haha)
 
Sådär liggen han bredvid mig just nu :) En liten "pratig" pojke ♥

Ett syskon

Ser att det är många som läst inlägget som jag skrev till min ena bror. Några har skrivit kommentarer här och några på Facebook om att det var fint skrivet. Det glädjer mig, så tack till er.
 
Men sen vill jag bara säga en sak till er alla. Eller ja, er med syskon speciellt. Var rädd om dom. Kolla så alla mår dom mår bra och är glada. Anledningen till mitt inlägg igår är inte till för alla så det skiter jag i, men jag kan säga att det hänt lite tråkigheter och han mått dåligt. Det är något jag inte alls är van och se och nu när jag gjort det så avskyr jag det. Även om jag inte träffat honom personligen under den här tiden, men vi har pratat över sms och så.
 
Men nu till saken. Se till att bry er om varandra. Var rädda om varandra. Det gäller visserligen hela familjen, inte bara era syskon. Ingenting kan slå känslan av att ha fått någon att må lite bättre av något fint litet ord eller liknande. Om det så är ytterst ytterst pyttelite bättre, huvudsaken är att det blir bättre.
v
Bry er om och visa att ni älskar varandra och finns där, oavsett vad och vilken tidpunkt på dygnet som helst. Det är något viktigt, som kanske ganska lätt glöms bort mitt i vardagsruset.

Bortsett från detta. Jag är ledsen att jag blivit så kass på att uppdatera den här bloggen men nu när vi fått hem vårat internet så visade det sig att det sög lika mycket som det förra. Ska därför ta och ringa lite samtal i veckan för att lyckas få tag på något bättre. Just nu är det bara mobilt vi haft men nu vill det inte funka längre sen vi flyttade ut från centrala Enköping.
 
Bara så ni har koll ;)
 
Annars flyter allt på bra. Emil ligger på soffan här bakom mig och sover just nu och sambon ligger uppe i sängen sen två timmar tillbaka, han har ju haft julledigt i ca två veckor nu men nu är det dags för vardagen igen. Både skönt och trist. Jag kommer ju såklart tycka det är trist mestadels, älskar att ha min fina hemma hela dagarna ♥
 
 
Jag älskar er ♥
 

För att du förtjänar det bästa.

Jag har två bröder. Båda är de bästa bröderna man kan ha. Men, nu ska jag skriva om en utav dom. John.
 
Han är min äldsta storebror och han är så mycket som 9 år äldre än mig, men man kan tro att det bara skiljer något ynka år. Jag minns att mamma sa en gång att när hon väntade mig så längtade han jättemycket efter att få ännu ett småsyskon och att han tyckte väldigt mycket om mig när jag kom till världen 9 dagar före hans födelsedag.
 
I hela mitt liv har John betytt allt och lite till för mig. Han har alltid gått att leka med, han har alltid gått att prata med och han har aldrig gett en ett argt eller surt beteende. Han har liksom alltid varit världens snällaste.
 
Så fort han flyttade hemifrån och sen kom hem till mamma och pappa för att hälsa på så passade jag på att busa med honom, typ brottas och slåss. Även om jag kommit upp lite i åldern. Men det var mest för att jag tyckte om det och för att jag kunde. Han sa aldrig nej och han blev aldrig arg.
 
Med åren kunde jag få komma hem till honom när han hade fest med sina vänner - även om jag jämfört med dom var en lillskit liksom. Jag fick låna hans lägenhet när han åkte bort, känna mig som hemma och göra typ vad jag ville.
 
För sina vänner har han alltid varit den stora stöttepelaren. Automatiskt. Har folk mått dåligt så har han alltid varit en klok person som funnits där och stöttat och fått folk att skratta. Aldrig någonsin har jag hört något säga att han varit dum. Har något varit dum mot hans vänner så han har han visat för personen i fråga att det inte är något han accepterar, så där får man passa sig. Utan minsta tvekan så har han haft sjukt många bästa vänner som alltid kunna lita på honom och som han har kunnat lita på tillbaka, för att ingen klarar av att svika honom, han är FÖR snäll för att kunna svika. Det lär göra jävligt ont i personens hjärta om man klarar det. Så ja, alla vänner han hade när jag var liten, näst in till alla dom har han kvar än idag + sjukt massa fler.
 
Till saken nu. Min bror är den mest omtänksamma och ärliga person jag vet. Har jag mått dåligt så har han funnits. Han får en på bättre tankar och han får en att le igen. Han är en person med ett megastort hjärta som är känsligt men ack så starkt. Min bror är en person som förtjänar det bästa av det bästa och folk som behandlar honom illa förtjänar inte en plats i hans liv. Han är inte värd skit. Han är värd det han ger alla andra, kärlek på alla slags nivåer.
 
Man kan inte få en bättre bror än honom och idag vill jag säga till honom att jag älskar honom. Bara för att han är den han är och för att han är en stor förebild för mig. Jag kommer aldrig lyckas komma upp till hans nivå, men jag gör allt jag kan för att lyckas.
 
Du har en plats i min sons namn för att du är värd det. Det är det minsta jag kan göra för dig just nu. Aldrig någonsin kommer jag svika dig eller lämna din sida.
 
Världens bästa John, min underbara storebror, jag älskar dig!
 
 
 

Kryss

Alla bilder blev kryss för mig. Antar att det är lika för er? Får se om jag kan fixa det sen.

Sammanfattning av 2012

Ja, för att försöka sammanfatta året som gått så har jag kollat igenom lite bilder och min almenacka. Hur ska man annars minnas? Haha eller okej, minns ju en del ändå ;) Här kommer i alla fall mitt föregående år!
 
Året började med att fira in det hemma hos mina föräldrar i Norberg, tillsammans med Sebbe och även hans föräldrar. Ett annorlunda men mycket trevligt nyår med biljard och god mat!
 
Sebbe som bröt sin hand på julbordet med hans jobb i slutet utav 2011 fick börja sitt år med att ta bort gipset, skönt både för honom och för mig ;) höhö. Även om året började med en gipsad hand på Sebbe så gick vi in på året med en inställning på att vara lite nyttigare då vi båda sett att våra magar inte såg ut som förr, haha.. Så ja, vi fick in på att promenera/springa och försöka äta lite nyttigare. Kanske ska påpeka också att detta bara höll i sig cirka en vecka..
 
 
På jobbet så fick jag även vara med för första gången på en fotografering för den nya kollektionen, spännande att få se hur allt gick till bakom kameran :)
 
Mitt första lite större/dyrare köp sen jag började få lön blev en ny soffa, som jag än idag är hur nöjd som helst med.
 
 
Måste även få lov och säga att vi varit på ovanligt många dop i år och det första var i mars då min lille kusin Meja döptes :)
 
 
Under det dopet så misstänkte vi att jag var gravid men vi hade ännu inte fått något + på stickan men, den 15e mars så kom det! Vi skulle bli föräldrar!
 
 
Med det så fick jag en känsla utav att Sebbes gamla passat som inte gick att låsa och som vi inte kunde öppna bakluckan på - hade gjort sitt! Så två dagar senare åkte vi och köpte oss en ny bil. Sebbes Passat.
 
 
Som jag skrev i 2011's års-sammanfattning så hade vi två vänner som hade beräknade bebisar i mars. Den första kom den 25e. Robin och Maddis (från början Sebbes kompisar) fick en liten Melissa! Och två dagar efter, 27e, så kom Elin och Jockes (från början mina kompisar) andra barn, Eddie.
 
 
Däremellan så hann jag och fina älsklingen även fira 2½ år tillsammans!
 
Fick även träffa de små nykomlingarna. Melissa som 6 dagar gammal och Eddie som 10 dagar. Vilka små fjun!
 
Eftersom att det med graviditet kommer besök hos barnmorskor och liknande så fick jag tillslut berätta på jobbet om att vi skulle ha barn för att jag skulle få gå ifrån en morgon eftersom att det var dags för inskrivningen. Blev ju till att berätta lite tidigare än jag egentligen hade tänkt, men men. Skulle något hända så skulle de på jobbet ändå få veta! Alla blev väldigt glada och även lite överraskade, men inte allt för överraskade ändå ;)
 
Med graviditeten så tillkom även en del sökande efter större boende då vi kände att våran lilla tvåa kanske inte skulle duga allt för länge. Kanske i början, men sen skulle det bara bli jobbigt.
 
Fick även lite lyx med jobbet utav cheferna med god mat, övernattning på hotel och skönt realex i Stockholm. Ibland har vi det bara för bra.
 
 
Bokade barnvagnen i maj! Sånt får en alltig att längta lite extra ♥
 
Sen var det dags för årets andra dop. Sebbes kusinbarn Molly!
 
 
Tidigare hade jag lovat Sebbe och i samband med det, även mig själv. Att en vacker dag skulle jag ta tag i ett körkort. Så som mål sa jag att innan vi får barn ska jag ha ett så nu kände jag att ja, kanske var det dags. Så efter att inte kört bil på bra bra länge så övningskörde jag nu tillsammans med mamma och pappa hela vägen från Uppsala hem till Enköping. Några motorstopp blev det igenom Uppsala och alla kaosartade rondeller, way to much traffic! Tre dagar senare så gick jag även till körskolan för att hämta upp ett schema. En intensivkurs var nu bokad!
 
Sen kom en av årets alla höjdpunkter. Vi skulle få se våran skrutt i magen och vi skulle få veta ett mer exakt datum för ankomsten. Vi åkte dit inställda på att inte veta något kön så vi informerade kvinnan bakom skärmen detta, så att hon inte skulle försäga sig. Själva så var vi både ense om att det nog var en grabb där inne, vi tyckte oss minsann se en liten snopp! Men, detta höll vi för oss själva och höll oss även ifrån att lita helt på vad våra ögon tycktes se. Datumet blev sagt den 16e november (något måste blivit fel för i datan har det alltid stått 15e och det var då det var 40 fulla, så troligtvis sa hon fel)
 
 
Den 17e juni kom och det betydde att jag och sambon nu varit förlovade hela 2 år!
 
Tredje dopet för i år, denna gången Eddie.
 
Vi fick även för oss att kolla på ett hus under detta år, ett hus som vi verkligen gillade men som vi tillslut bestämde oss för att tacka nej till trots allt. Man kan inte få allt här i världen och hus kommer det komma fler av. Ett sånt köp ska man aldrig skynda på!
 
Sen kom juli och då började min intensivkurs med lite teori. Som egentligen kändes rätt ovärde. Allt är ju nästan bara sunt förnuft. Tror jag gick på hälften utav lektionerna sen kände jag bara att jag och min mage och rygg inte orkade gå dit länge. Jag pluggade på hemma istället med prov över internet.
 
 
Tog sen en liten paus från pluggandet och begav mig till Motala som jag gjort de senaste åren. Tillsammans med Sebbe såklart men även med Robin, Maddis och deras lilla Melissa.
 
 
När vi kom hem därifrån så var det dags för årets fjärde och sista dop, Melissa!
 
 
Åkte även till Grönalund tillsammans med Sebbe och hans mamma, pappa och lillebror. Men innan vi åkte dit så var vi på en lägenhetsvisning på ett radhus.
 
 
Sen var det dags att börja intensivkursen på riktigt, genom att köra bil! Vilket bara blev bättre och bättre. Men i och med detta så kände jag även att jag ju måste ha en bil, så mitt i allt körande på körskolan så åkte jag och Sebbe över till Stockholm för att provköra en bil, blev ju Sebbe som fick provköra men han är ju den som är kunnig också så ;) Så ja, mitt i min intensivkurs - utav att veta om jag faktiskt kommer få dedär körkortet, så köpte jag mig en bil. En alldeles egen - Audi.
 
 
Men tillslut så började jag känna hopp för när teoriprovet kom så gick jag därifrån helt godkänd! Vem kunde ana? Jag som aldrig gillat dedär med att plugga.
 
Uppkörningen i Enköping skulle göras den 9e augusti men där kuggade jag och kände mig så jävla värdelös. Men det varade bara en månad för den 12e september fick jag en ny uppkörning i Sala och då fixade jag det galant, han hade ingenting och säga till om förutom; Grattis till körkortet!
 
 
Radhuset vi kollade på innan Grönalund blev vårat så den 21a september flyttade vi in. Då blev det även till att åka och hämta ut våran fina barnvagn eftersom att vi hade plats! Jag och älskade sambon firade nu även in vårat tredje år tillsammans!
 
 
Bebis födelsedag började sen närma sig och för att få något kul att göra innan bebis kom så begav jag och Sebbe oss till norberg på min födelsedag för att fira min bror och hans vän som då hade en gemensam 30års fest!
 
BF kom och gick, men bara två dagar över. Den 17e novemver så kom han. Grabben vi väntade på i dessa 9 månader. En förlossning som pågick (från inskrivning till född) ca 4½ timme :) Emil kom till oss och sen dess har livet en helt annan mening!
 
 
Dagen efter att Emil kom till världen så åkte vi hem till vårat eget boende. Där vi nu skulle skapa våra egna rutiner och leva vårat egna liv.
 
 
Sen börjar året ta slut. Emil firade sin första jul tillsammans med mig hemma hos John och Ann-Sofie tillsammans med dom, hans mormor, morfar, morbror Robert och hans gammelmormor.
 
 
Köpte även en systemkamera i julklappa till oss själva. Helt klart värt att ha när man har skrutten.
 
 
Året avslutades sen tillsammans med älskling och såklart lille Emil hemma hos Robin, Maddis och Melissa tillsammans med ett annat par och deras son. En liten familjesamling med god mat fick det bli :)
 
Behöver jag nämna att Emil skrek då han hade haft bajs i sin blöja en stund så medans raketer smällde och folk skålade gott nytt år runt om i landet så böt jag en blöja på min son. Kanske visar det vad jag har att vänta mig detta år, 2013. Familjelivet ♥
 

2013-01-01

Tänkte bara informera om att vi inte har något internet hemma. Därför som det inte kommer någon update. Men lovar att skriva så fort vi fått hem internet :)
 
 

RSS 2.0