För att du förtjänar det bästa.

Jag har två bröder. Båda är de bästa bröderna man kan ha. Men, nu ska jag skriva om en utav dom. John.
 
Han är min äldsta storebror och han är så mycket som 9 år äldre än mig, men man kan tro att det bara skiljer något ynka år. Jag minns att mamma sa en gång att när hon väntade mig så längtade han jättemycket efter att få ännu ett småsyskon och att han tyckte väldigt mycket om mig när jag kom till världen 9 dagar före hans födelsedag.
 
I hela mitt liv har John betytt allt och lite till för mig. Han har alltid gått att leka med, han har alltid gått att prata med och han har aldrig gett en ett argt eller surt beteende. Han har liksom alltid varit världens snällaste.
 
Så fort han flyttade hemifrån och sen kom hem till mamma och pappa för att hälsa på så passade jag på att busa med honom, typ brottas och slåss. Även om jag kommit upp lite i åldern. Men det var mest för att jag tyckte om det och för att jag kunde. Han sa aldrig nej och han blev aldrig arg.
 
Med åren kunde jag få komma hem till honom när han hade fest med sina vänner - även om jag jämfört med dom var en lillskit liksom. Jag fick låna hans lägenhet när han åkte bort, känna mig som hemma och göra typ vad jag ville.
 
För sina vänner har han alltid varit den stora stöttepelaren. Automatiskt. Har folk mått dåligt så har han alltid varit en klok person som funnits där och stöttat och fått folk att skratta. Aldrig någonsin har jag hört något säga att han varit dum. Har något varit dum mot hans vänner så han har han visat för personen i fråga att det inte är något han accepterar, så där får man passa sig. Utan minsta tvekan så har han haft sjukt många bästa vänner som alltid kunna lita på honom och som han har kunnat lita på tillbaka, för att ingen klarar av att svika honom, han är FÖR snäll för att kunna svika. Det lär göra jävligt ont i personens hjärta om man klarar det. Så ja, alla vänner han hade när jag var liten, näst in till alla dom har han kvar än idag + sjukt massa fler.
 
Till saken nu. Min bror är den mest omtänksamma och ärliga person jag vet. Har jag mått dåligt så har han funnits. Han får en på bättre tankar och han får en att le igen. Han är en person med ett megastort hjärta som är känsligt men ack så starkt. Min bror är en person som förtjänar det bästa av det bästa och folk som behandlar honom illa förtjänar inte en plats i hans liv. Han är inte värd skit. Han är värd det han ger alla andra, kärlek på alla slags nivåer.
 
Man kan inte få en bättre bror än honom och idag vill jag säga till honom att jag älskar honom. Bara för att han är den han är och för att han är en stor förebild för mig. Jag kommer aldrig lyckas komma upp till hans nivå, men jag gör allt jag kan för att lyckas.
 
Du har en plats i min sons namn för att du är värd det. Det är det minsta jag kan göra för dig just nu. Aldrig någonsin kommer jag svika dig eller lämna din sida.
 
Världens bästa John, min underbara storebror, jag älskar dig!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lela

Han låter som en fantastisk människa, Evelina. Det du skrev var mycket vackert! All lycka till dig, din familj och släkt.
Puss och kram Lela

2013-01-06 @ 03:16:16
Postat av: Emma

Så vackert skrivit Evelina!! Och så sant! Håller med dig om varenda bokstav!

2013-01-06 @ 10:38:52
Postat av: Mickis Lammi

Fint skrivet :)

2013-01-06 @ 22:43:22
URL: http://mickislammi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0