Massa

Har en fin vän som tycker att jag måste skriva något och hon har väl lite rätt den där Elin ;)
 
Igår kom min mor och en utav bröderna hit. De hade tänkt åka till Jysk i Västerås och sen komma och hälsa på oss en sväng eftersom att det är så nära. Men det slutade med att vi tog Jysk här i Enköping tillsammans istället. Emil fick så fint sitta i en kundvagn medans vi kollade runt lite. Fick med mig nya sängkläder i en härlig lila färg, tänk - Sebbe har inte ens påpekat det ;)
 
Hur som helst, när sängkläderna skulle packas upp så upptäcker jag en lite rispa i tyget som även är ett hål då, inte alls stor men ändå sååå surt! Som tur var så hade inte kvittot försvunnit i soptunnan så idag tog jag och Emil en tripp in dit igen för att byta det och det var inga problem alls. Snälla Jysk, hihi!
 
Så nu är våran säng lila och fin! Kanske kan visa bild en annan dag ;)
 
Tillbaka till Emil så går gåstolen på högvarv här hemma! Han börjar också bli superduktig på att gå i den istället för att hoppa, så nu går han nästan i den mer än hoppar, duktiga bebis!
 
Så nu ikväll satt vi här i soffan och Emil sprang runt, sen stickar han ut i köket och sen när jag går dit och kollar så hade han kommit på att jahaaa, man kunde ju dra ut kökslådorna också! Så nu blir det till att sätta en pinne ett tag tror jag det ;)
 
Nej, avslutar med att säga JAG SAKNAR DIG BÄSTA UNDERBARA VÄÄÄÄÄN! (se bild nedan så fattar ni resterande människor ;))
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandrix

Jaaaa, det känns helt overkligt!! :D
Ja, jag kan lova att det kommer komma mer bilder framöver hehe.
Kul att du följer vår resa!

Svar: Jag har följt den läääänge nu! :D
Evelina Fahlström

2013-06-13 @ 22:14:22
URL: http://sandypaprika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0