Våran bebis är inte längre en bebis!

Sebbe uttryckte sig så fint (och så sant) idag "fasen vad mycket det har hänt nu på så kort tid".
 
Att Emil är duktig har vi alltid vetat, han är ju våran lille plutt. Men nu är det så mycket på en gång så det känns som om man inte riktigt hänger med ibland. Han har ju kunnat sitta bra länge nu men på andra fronter har det väl stått rätt stilla.
 
Har trott flera månader att "snaaart kommer det tänder" eftersom att han bitit, drägglat, bitit lite mer å ännu mer och drägglat lite mer. Men se det kom ju aldrig nå tänder så tji fick jag. Förra veckan började jag känna att det visst var mycket hårdare där inne och man skymtade två vitingar under tandköttet, helt plötsligt i helgen så såg man att en av dom börjat spricka upp lite och idag så känner man att den kommit igenom och bara behöver en sista knuff för att vara uppe :)
 
Förr har Emil när han legat på mage velat få in benen lite så han kommer upp på knä, men det hände bara några gånger å sen blev det inget mer. Men nu idag har han börjat ställa sig i krypställning (som ni kanske såg på bild i förra inlägget) och gungar fram och tillbaka. Dock slutar det alltid med att han vickar framåt sen eftersom att han inte fattar hur han ska göra. Men nu ikväll när jag skulle visa Sebbe att han kan komma upp på sina knän själv, så gjorde han det och när han väl stod där på sina knän så tog han två "steg" framåt med sitt ena ben!
 
Och så den där gåstolen. Har haft läget på högsta (i torn om att den inte gick att sänka) jämt, men när han tillslut började nå ner i den så började han trycka sig lite bakåt. Segt men han flyttades i alla fall. Sen förra helgen när vi var hos R&M så såg jag att deras gåstol var sjukt mycket lägre och det är ju i princip samma modell så jag tänkte att det måste gå och sänka våran, så när vi kom hem kollade jag noggrannare och visst fan kunde man sänka den!
 
Då helt plötsligt nådde han ju golvet hur bra som helst och nu reser han sig i stolen och kommer på så sätt framåt. Så nu tar han sig mot sina mål och har börjat dra i sakerna han får tag i. Idag var det även debut på att försöka öppna kökslucka, spärrar nästa? ;)
 
Och skötbordet ska vi inte tala om. Fasen vad det börjar bli drygt att byta dessa blöjor när han inte längre vill ligga stilla på rygg! Haha..
 
Så ja.. här händer verkligen allt på en gång!
 
Bild tagen förra måndagen - 13-06-03 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0