Dopet på riktigt nu

...fast han skulle ju bara ha mat :)
 
Dagen igår började med att vi åkte till församligshemmet där vi skulle ha vårat fika efteråt. Var där till nio och mötte upp hon som hyr ut det. Hon gav oss lite nycklar och vi kollade om det var något vi behövde köpa med oss.
 
Sen begav vi oss in till stan för att köpa lite mer fika än tårtorna (och bullar som finaste mormor (Emils gammelmormor) hade bakat) - alltså typ kakor. Sen åkte vi och mötte upp Sandra som fixade tårtorna.
 
Gud så fina dom var! Helt sjukt duktig. Så för er som bor i Enköping så kan jag varmt rekomendera henne! För alla slags tårtor dock. Kolla hennes blogg så ser ni själva :)
 
Därefter åkte vi tillbaka till församlingshemmet och gjorde så mycket som möjligt redo. Laddade kaffebryggare, tog fram allt porslin och skedar, dukade upp med kakorna och ja, massa sånt smått. Efter ett tag kom mamma, pappa, ena bror och mormor för att ev. hjälpa oss om det skulle behövas. Dock behövdes det inte speciellt mycket hjälp utan det slutade med att vi åkte hemåt hit så jag och Sebbe kunde byta om och lite sånt :)
 
Men vi åkte tillbaka till församligshemmet så fort vi var klara och kanske var det lika bra det med tanke på att nästintill alla kom lite tidigt ;) haha!
 
Emil hade såklart somnat - skönt tänkte jag så han inte är trött och gnällig. Istället blev det vänt åt helt andra hållet - vi var tvugna att väcka honom! Blev han glad då? Nej! Så arg som han blev blandade vi en liten skvätt mat och böt smidigt ut nappflaskan till napp när maten tog slut och vad då? Jo han är nöjd! Åh lovely!
 
Sen kom prästen in och vi begav oss i kyrkan. Allt gick bra och Emil var hur snäll som helst! Lite gnäll då han fick vattnet på huvudet men inte mer än så :) Sen efteråt blev det såklart fika och present öppning och ja, bjuder på lite bilder nu istället :)
 
 
De två sista är två mobilbilder :)
 
 
Hur som helst. Allt blev väldigt lyckat och vi vill tacka alla som kom och för alla presenter och självfallet ett stort tack till Sandra som fixade tårtorna och till Sebbes storebror som numera är gudfar till Emil! :)
 
Och ett grattis till finaste mamma, mormor, gammelmormor och även farmor - Lea - som fyllde hela 75 år på dagen ♥

Kommentarer
Postat av: M ♥ mamma till L & C

Mysigt med dop!

Och ang olycka du kommenterade på min blogg. Nej inget jag skrivit om men var med om en bilolycka som drabbat ryggen och har lite svårt att jobba heltid just nu. Hoppas på förbättring!

2013-03-04 @ 15:29:05
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Var ett så fint dop :) Förlåt igen för att Eddie fick för sig att testa rösten lite diskret :P

Kan du skicka över bilden på oss? :D <3<3

Svar: Haha ingen fara, han är ett barn :D Vet hur det kan vara när de liksom är trötta ;) Jadå, mejladress tack!
Evelina Fahlström

2013-03-04 @ 21:05:30
URL: http://elinskogsberg.blogg.se
Postat av: Paulina

Vad fint allt va! Och snygg "jacka"!

2013-03-05 @ 10:23:55
Postat av: Satu//Me and My Baby Dolls

Vilka fina bilder"´! Allt bra med er?

Svar: Tack :) Allt är bra här, hur är det med er? :)
Evelina Fahlström

2013-03-07 @ 12:32:47
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0