Macchiato

Här sitter jag med en macchiato och lyssnar på Emils snarkande. Ja, ungefär så.
 
En promend blev det, superskönt ute var det - bara öronen dom frös lite eftersom att jag skippade mössan. Hur som helst, Emil somnade en sväng men inte allt för länge utan vaknade och fick ligga vaken i vagnen på vägen hem igen. Men inte led väl han av det. Han låg där inne och kollade på lammen :) (det är lamm/får på insidan av suffletten på vagnen ;))
 
Dock slog en tanke mig. Enligt vad det står så räcker ju liggvagnen endast till 6 månader - självfallet väldigt individuellt från barn till barn - och om det blir så för Emil, ja då ska hans sittdel invigas i Maj - vilket är ganska snart! Våran lilla bebis växer alldels för fort!
 
Jag som hade sett fram emot att få ta bort åkpåse i vagnen och istället ha honom liggandes där i med endast vanliga kläder och en filt, men se det kanske aldrig hinner hända! Haha.. Får hoppas vi får nästa plutt under en varmare tidpunkt så liggdelen får användas under sommartid också, höhö. Vad nu det ska spela för roll? Bara något psykiskt haha..
 
Men det ska självfallet bli kul att byta till sittdelen också, så han får sitta och titta lite på allt. Sånt är ju spännande tycker han.

Nu i påskhelgen så kommer vi att åka över till mina kära föräldrar. Blir lite mat och umgås med dom och mest troligt så blir det också så vi sover kvar där. Vi har dock inte bestämt än vilken/vilka dagar vi ska åka dit för det kanske blir så vi åker över dagen till Sebbes föräldrar någon dag (då hans mamma är ledig) och blir bjudna på mat också, haha. Så ja, vi får helt enkelt se. Sebbe är i alla fall ledig från och med idag när han kommer hem till tisdag, skönt! Massa tid till oss för att gosa tillsammans och träffa lite folk :)
 
Hade varit kul om Elin kunde komma på lördag och sova kvar också men troligtvis kommer det inte gå att få in allt på den här helgen :( Trots att det är en lång helg! Får helt enkelt ta det så fort vi båda bara har en ledig helg, hoppas på snart! Saknar min fina vän ♥
 
Men nej, nu ska jag runda av detta onödiga inlägg och läsa lite bloggar i samband med att jag dricker upp min lilla skvätt som finns kvar - snart kallt ju!
 

Kommentarer
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Sitter också och dricker en Macchiato :D

Vi fixar till en annan helg som blir mindre stressigt för er <3<3

2013-03-27 @ 22:27:48
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0