Min fina vän.

Min Elin har varit min bästa vän sen ja, skulle tro 2007, det betyder alltså 6 år i år. Under våra år så har vi varit världstöntiga och grinat ner oss på varandra som om man blev sur över något vettigt, men det blev man ju aldrig. Vi var bara töntar.
 
Hur som helst. Under alla dessa år så har Elin alltid varit bäst, snyggast och åter igen bäst. Helt underbar. Det är svårt att hitta en sån härlig vän, man skrattar alltid med henne och då menar jag alltid. Om man inte skrattat åt henne, nästan oftare det så knäpp som hon är. Men när jag väl är med henne så blir jag i alla fall en tiondel så knäpp som henne, så det har alltid jämnat ut sig lite.
 
Men nu över till det detta ska handla om. Efter sina två barn har hon fått en inblick i att hon inte alls var nöjd med sig själv längre - med sin vikt pratar jag om då. Detta är aldrig något som stört mig då hon alltid varit min Elin, hur hon sett ut har inte jag brytt mig i för det är inte därför hon är min vän. Och det tror jag hon vet, för det är under våran tid som hon ökat i vikt. Men se där, det sket jag fullständigt i.
 
Men i och med att hon inte längre var nöjd och x antal gånger försökte ta tag i det men istället slutade med orden "jag kan inte gå ner i vikt" så lades det liksom lite på is. Tills det liksom tog stopp. Hon insåg att det var tvunget att bli ändring och hennes syster (som antagligen fick slänga ur sig det ena och det andra för att peppa världens envisaste Elin Skogsberg) blev hennes personliga tränare. I och med allt slit och all hjälp hon fått så har hon nu kommit en bra bit på vägen!
 
Hennes mål är ju en viss vikt och hon är inte där än, men se på bilderna nedan så har ni stor skillnad och jag är så jäkla stolt över henne så det finns liksom inte! Väldens bästa Elin, du är sjukt duktig och glöm aldrig, ALDRIG, att du är min bästa vän - oavsett väder, humör, tjafs, inte tjafs (ja nu har vi ju vuxit ifrån detta med tjafs..) osv.osv..
 
Vadå väder? Aja skit samma, haha! Du är i alla fall bäst. SHOOLABOBO BÄBY och det har jag gjort sen dag ett!
 
 
Elin 2006 ;) Första bilden jag såg på henne, höhö. Skogsmulle-Elin ♥

Kommentarer
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Jag förstår inte hur du gör bästa!

Du får mig alltid att känna mig speciell och extremt glad <3
Underbara människa, jag kan meddela att utan dig vid min sida så skulle jag inte ha tagit mig långt <3

Våra tjafs var bra larviga ;) Tur att vi har vuxit ifrån det, haha!
Men som du säger du har alltid vart min bästa vän också, även när vi var osams!
Från dag ett när jag pratade med dig och Tina i telefon så visste jag att du var en underbar människa. Tänka sig att det hördes i telefon och du som inte ens gillade att prata i telefon då ;)

Det har vart du och jag sen vi träffades på den där marknaden :)
Du är bäst på alla vis och jag älskar dig så mycket, jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig!
SHOOLABOBO MÄMÄ <3
Bara för att du är du<3

Svar: <3
Evelina Fahlström

2013-03-07 @ 22:19:05
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0