Trött?

Om Emil inte varit trött idag ja då vettefasen.
 
Vi vaknade vi halv tio och då blev det lite mat. Sen somnade han här nere i soffan igen vid 11-12 tiden. Om han inte sover kortkort stund så brukar han ju alltid vakna till för mat under dagtid - vilket alltså skulle bli ca 13.30.. tror ni han vaknade då? Nej fasen heller.. han sov över maten med 3(!) timmar och sov alltså ända till halv fem...
 
Blev då lite mat och sen satt han och glodde på oss när vi åt lite mat och sen satte vi oss framför tvn och tror ni inte han somnade då också? Fast bara för en kortis, tills det var dags för mat igen. Blev sen lite nojig för tänk fasen om han inte vill sova inatt nu!?
 
Men se där, lite sent kanske, men han somnade ganska nyss i sin vagn och nu hoppas jag bara på att jag får bära upp honom utan att han blir arg och sen hoppas vi mest av allt att han förblir sovande hela natten :)
 
Om någon undrar varför Emil alltid får somna på soffan/i vagnen på kvällarna här hemma och inte i sin egen säng så är det för att hans säng står i vårat sovrum och eftersom att Sebbe sover sen innan och ska upp tidigt och jobba så får Emil somna utanför rummet så han inte väcker honom genom att ligga och smågnälla eller prata sig till söms - nu är visserligen Sebbe död när han sover, men vi tar inte så många risker där ;)
 
Imorse möttes jag av honom såhär i sängen.
Tvären brukar han ligga på när man kommer dit på morgonen men inte med fossingarna ut genom spjälorna ;) (han hann dock dra in ena foten innan jag tog bilden)

Kommentarer
Postat av: Elin =) 20 år och mamma till två små busungar <3

Men hallå sötnosen där :D <3

Svar: Men hallådu, dig tror jag minsann att jag minns.. Kan det vara så att vi träffades i lördags, när jag döptes? ;) hihihih
Evelina Fahlström

2013-03-06 @ 11:00:56
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0