Grown ups

Sitter här och småtittar lite på Grown Ups tillsammans med Sebbe. Han ska väl snart upp och sova eftersom att han ska jobba imorgon. Eller ja, nu blev det reklam så nu gick han upp. Emil ligger uppe och håller på och försöker somna han med. Är lite seg, men snart så ;)
 
Idag har han minsann vart lite kinkig, när det har varit dags att sova för att han varit så trött så har han liksom inte velat sova. Hur går det ihop? Haha. Resulterar i alla fall i en gnällig bebis som inte är nöjd med något. Men tillslut så somnade han, på mage - på mig. Så fick det bli andra gången han somnade också, haha. Inte kul att sova nu för tiden heller. Han växer för fort.
 
 
Imorgonkväll blir det till att ta en sväng över till Sebbes storebror för lite fika och säga grattis eftersom att han fyller... 24 blir det väl va? Ja, 24.
 
Sen blir det lördag och då ska vi börja dagen med att fara över till Strängnäs för att köra en premiär i rallycross-tittande. Kusin ska köra, lite folk Sebbe känner ska köra och förhoppningsvis kanske lite annat kul folk också. Är SM så det är ju lite värre klasser med också, då kan det bli lite mer action ;)
 
Sen när vi kommer hem så ska Amanda och Victor komma hit på grillat och (förhoppningsvis) lite kubbspelande. Ska bara lyckas övertala Sebbe ;)
 
Men nej. Ska runda av här nu. Har inte så mycket intressant att bjuda på.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0