.

Nu blev jag less! Hade precis skrivit klart ett helt inlägg om nya "sängen", råkade backa och där försvann allt. Skit samma, tar det en annan gång. Bild kommer här.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tjusigt :)

Svar: Skulle gärna haft annorlunda, men då vi inte får plats med två sängbord så fick det här bli lösningen ;) Får bli exakt som jag vill den dagen vi bor i hus :) (ja allt jag inte tyckte om och tyckte om stod i min fina inlägg som liksom försvann, skitapp ;))
Evelina Fahlström

2013-11-21 @ 12:50:47
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se
Postat av: Kattis

Sån hade vi också fast den ek-färgade. Hoppas ni kommer vara nöjdare än vi/jag var, tyckte det var jobbigt med öppna sänglådor, å blev inte nå bra när dessa var stängda :) Men den är super snygg!

Svar: Ja vi får se. Som jag skrev i inlägget som försvann så är inte det här min värsta drömsäng utan jag hade hellre haft något annat, men då vi inte ha plats för två vanliga sängbord fick det här bli lösningen :) Jag skulle nog kunna skuta in dom men när jag kom hem och nu när det står på plats så verkar det som att dom försökt vara smygisar och lagat en utav lådorna så sidan liksom vill lossna från själva hyllplanen.. men men ;)
Evelina Fahlström

2013-11-21 @ 15:04:02
URL: http://ekattis.blogg.se
Postat av: Kattis

Men jag ser ju nu att vi har lika överdrag ;)

Svar: Woho! ;)
Evelina Fahlström

2013-11-28 @ 21:13:16
URL: http://ekattis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0