Rutiner

Tillbaka i vardagen var vi idag och jag måste bara få säga att fy så skönt det är, när Emil går med på att somna klockan sju!
 
För mig är det ju helt amazing, aldrig haft en rutin med den pojken (jo någorlunda i övrigt, men aldrig nattningen) och det är ju självfallet helt och hållet mitt eget fel då jag kunde sett till att rikta in nattningen på bättre tider redan då han var bebis. Men så smart var jag inte.
 
Hur som helst, i fredags vet ni ju redan att han somnade och sen sov hela natten. Helgen har dock inte blivit bra då vi åkt bil runt sex-sju tiden = han vaknar när vi går ur bilen och somnar inte om. Men idag tänkte jag att jag skulle prova igen och vips så sov han och han har hittills sovit utan att ens gnytt minsta lilla. Så underbart!
 
Jag och min stora älskling får göra vad vi vill. Även om det bara blir sitta framför tv:n så är det bara så skönt, att få sitta och varva ner utan att ha en stojig pojke som ska upp i soffan, ner från soffan, kasta något, dra i lampan, trycka på tv-n, kasta något annat, gnälla, skratta, ja allt vad han nu må göra under kvällskvisten.
 
Men han sover nu ♥
 
Nu ska jag försöka se till att det håller i sig, att få han i säng vid sju. Jag vill ha en rutin så nu får jag fasen se till att skaffa en.
 
Och med det säger jag godnatt!
 
Dagens Instagram.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det kan va ett jäkla kämpande att få till rutiner men det är så värt det! Helt underbart att få lite "egentid" när barnen sover på kvällarna. Kunna sätta sig å slappna av, titta lite på tv, umgås/prata med partnern osv. Det behöver man! :)
Du/ni är så värda en stund för er själva på kvällarna när Emil sover! De mår både han, ni och ert förhållande bättre av :)
Kram ❤️

Svar: Jag håller helt med dig. Jag menar, det är inte många kvällar jag och Sebbe fått suttit själva och bara umgåtts. Även om Emil skulle gå med på att vi tittade på tv:n och han lekte själv på golvet så skulle det ju vara långt ifrån samma sak. Så jag håller mina tummar och tår på att vi får in bra rutiner. Känns som att vi behöver lite tid tillsammans på kvällarna :)
Kram <3
Evelina Fahlström

2013-11-05 @ 12:17:24
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0