Sjukling

Sitter just nu i soffan med en sovande sjukling i famnen. Emil har nu fått sin första förkylning.
 
Hittills har han bara varit småsnuvig någon gång men inget som påverkat honom. Men nu har han hosta, snor och är helt enkelt inte helt pigg hela tiden. Att sova är det jobbigaste.
 
Som ni kanske minns så satt familjen under täcken i soffan större delen av dagen och det är ju ingenting Emil gör om han är pigg och frisk. Så att han spenderade sin söndag med att mysa var ett gott täcken på sjukling.
 
Han somnade på söndagen redan vid åtta men sen när vi gick och la oss vid tio så vaknade han, vilket slutade med att han fick sova hos oss och där märkte vi att han sov väldigt oroligt, rörde sig mest hela natten.
 
Sen igår så somnade han sin middagsvila men vaknade efter en pyttestund och hostade en massa så var han så ledsen eftersom att han fortfarande var trött. Men tillslut somnade han om i min famn i en mer sittande ställning och sov ända till halv sex.
 
Inatt sov han också oroligt, dock sov han största delen av natten i sin säng men vid halv fyra vaknade han och sen sov han med huvudet på min arm/axel resten av tiden för att komma upp med huvudet (antar jag i alla fall). La jag han på en egen kudde dröjde det inte länge förrän han åter igen låg på mig. Plutten.
 
Och samma visa idag. Vaknade efter en stund på middagsvilan och har nu somnat om mer upprätt i min famn. Stackarn.
 
Men men, igår hade vi mamma/mormor på besök under dagen så vi åt lunch tillsammans här och fikade lite innan hon strax efter fyra åkte hemåt igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0