Sovdags

I helgen hade vi besök här hemma, närmare bestämt min Amanda kom hit. I fredags lagades det tacopaj till middag och mot kvällen slog vi oss (även Sebbe) ner i soffan framför Idol. Jag själv missade lite här och lite där för att Emil krånglade och behövde nattas mitt i allt.
 
Men det har jag kollat ikapp, så det är lugnt ;)
 
Sen på lördagen stack Sebbe hem till sina päron (passade på att spela lite GTA 5 med lillebrorsan) och jag och Amanda mosade ner Emil i vagnen och tog en liten promenad. Däremot var Emil på väg att somna på vägen hem, vilket jag helst inte ville utan att han skulle få käka sin lunch först, så envisades med att hålla honom vaken och sen när vi kom hem blev det lunch och sova i sin säng istället.
 
Då glodde jag och Apandan på Extrema mammor.
 
När Sebbe kom hem så drog jag och A till affären för att shoppa loss. Handlade ingredienser för att S skulle kunna göra en smörgåstårta till middag och även för att jag och A skulle göra ananaspaj till efterrätt. Huuur gott som helst och inte lite mätta vi var efter det. Chipsen vi hade köpt var nästan bortkastade pengar liksom ;)
 
Men men, mellan varven har vi kollat på lite film. Baksmällan 3, The Call och 12 Rounds: Reloaded. Bra alla tre!
 
Det var våran helg och nu smyger sig tröttheten på så jag ska krypa ner bredvid min stora älskling och kramas lite med honom ♥
 
Världens finaste älskling, som vi älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0