Tand

Idag har jag och Emil inte gjort så mycket. Vi har haft lite fulla tvättkorgar, så en maskin med Emils kläder och en 40° maskin med våra kläder. Mer blir det imorgon med tanke på att vi inte har någon mer stans att hänga kläder. Haha. Inte alltid det lättaste, men det funkar :)
 
Som sagt, annars har inget gjorts. Var tänkt att vi skulle ta en sväng in till stan för att köpa potatis, men en viss man försov sig (två timmar?!) imorse så han hann därför inte plocka ur bilbarnstolen och vi kunde därför inte åka någonstans. Hur gjorde jag då med maten? Ja men det löste sig lätt, hemmagjord pizza ;)
 
Men men, nu är stolen i min bil och imorgon kan vi åka vart fasen vi vill, om vi vill, höhö!
 
En sak är att Emil dregglat satan huuuur länge som helst, bitit extra på allt och inget och den senaste veckan varit toksvullen i munnen. I tandköttet alltså... Men idag hade svullnaden minsann gått ner och istället kan man nu känna en utan hans små framtänder, snart är den framme, tjoho!
 
Hittills gått lika problemfritt som de två förra tänderna. Vad jag märker på Emil värkar de inte göra allt för ont heller? Vi hoppas på det :)
 
Men nej ni, nu ska jag läsa Elins blogg (om hon skrivit klart någon gång idag ;)) och sen prata vidare med henne innan jag hoppar i sängs. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Elin :) 21 år och mamma till två små busungar <3

Oh, har du bild på tänderna? :D

Spännande att se vad ni hittar på imorgon :D<3

Svar: Hahaha hur ska jag lyckas ta kort på hans tänder?!! :O De två nere finns det ju bilder på när han är gladis, men nejdu.. lär nog inte lyckas få någon bild på den tredje :P <3
Evelina Fahlström

2013-09-11 @ 22:35:08
URL: http://elinskogsberg.blogg.se
Postat av: Elin :) 21 år och mamma till två små busungar <3

Jag bara älskar när man ser deras små tänder :D hahah :P SÅ jäkla söta när dom bara har några få :P <3

Svar: Jaa men ellerhur! :D <3
Evelina Fahlström

2013-09-12 @ 20:19:32
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0