Snö och besök

Som jag skrev i fredags så väntade jag besök. Så min mamma och ena bror kom på besök och stannade kvar tills efter Fångarna på fortet var slut och därefter gick jag upp och nattade Emil och strax efter det kom Amanda. Vi satt uppe och babblade ikapp lite innan vi till slut sa godnatt.
 
På lördagen sen så började vi med att gå ut i snön och inviga Emils pulka som han fick i julklapp. Måttligt road satt han där tills vi gav upp och gick in, ja, han verkade inte direkt glad men var inte ledsen heller utan satt liksom typ - neutral ;) Blir väl roligare senare i livet när han fattar vad fasen som händer, haha.
 
Efter det drog vi till Uppsala för att hämta hem Sebbe och under kvällen satt vi alla tre (Emil sov såklart) i soffan och kollade på I spit on your grave 2. Och tillslut var klockan två på natten..
 
Sen på söndagen blev det lite mer pulka då även Sebbe fick vara med och race lite och sen åkte Amanda hemåt. Men vi har haft en bra helg här hemma så tack Amanda för denna helg ♥
 
Idag efter dagens jobb så kom min bror förbi en liten snabbis på någon kopp kaffe innan han sen åkte hem för att åka och jobba natt, kuul ;)
 
Men nej, nu ska jag kolla om det funkar att kolla på dagens avsnitt av Farmen och måla mina naglar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0