Onsdag

Och så var sommaren här, på riktigt. Lovely! Lagom tråkigt att jag sitter inne och jobbar hela dagarna bara, men snart så, snart får jag njuta tillsammans med mina killar (och katterna ;))
 
Igår blev det till att jobba över lite då vi har lite mycket att göra såhär innan semestern. Gjorde egentligen ingenting att jobba över just igår för då var Sebbe och Emil ute på andra äventyr, med andra ord kom dom hem bara kanske en halvtimme innan mig. Ingen som led med andra ord. Haha.
 
Idag då? Ja, idag bestämde jag mig för att börja jobba en timme tidigare + att jag jobbade över lite också. Tråkigare idag när jag visste att båda var hemma. Men jag får se det positivt, snart ledigt i två veckor.
 
MEN! Något jag blev riktigt förbannad på idag. Ja, det är få saker som verkligen får mig arg. Vissa saker hatar jag verkligen, och det här är en av dom. På kvällen nu så åkte vi in till stan en sväng för att låna en jobbarkompis nyckel då jag hade glömt min på jobbet. På vägen hem åker vi bakom en bil (på en 50&30sträcka, men det är oväsentligt egentligen) och jag ser helt plötsligt ett barn i baksätet som ser ut att stå?!
 
Jag frågade Sebbe om det stämde och han blev tyst och koncentrerade sig säkert lika mycket som mig för att se om vi såg rätt. Kan säga att det inte var så lätt att se. Hur som helst så närmar vi oss en rödljus sen och den bilen ska åt vänster och vi åt höger så då stannar jag och både jag och Sebbe glor rakt in i bilen och vad ser vi? Jo, självklart att en mamma sitter i baksätet med en unge i knät och bredvid sig har dom en bilbarnstol?!! Jag blir så ledsen, så arg och sååå besviken på människor.
 
Vad är vitsen med att ha ungen i knät? Det finns ingen anledning, aldrig någonsin. Hade det varit kris så hade dom haft hela den (liten väg för den delen) biten vi åkte på att kunna stanna för att göra det som behövdes. Är barnet ledset så låt ungen skrika bäst fasen den vill. Åk fasen ALDRIG med ungen i knät!!!
 
Ja, jag kommer aldrig förstår. Försvara sig kan dom göra med vad dom vill, jag kommer i alla fall aldrig tycka att det är/var okej..
 
Nog om det. Nu har jag fått skriva av mig lite och så måste jag hoppa i säng så jag orkar upp till jobbet, även imorgon en timme tidigare.
 
Bilder från i lördags då vi var på Powermeet.
Bilder från i söndags då vi var ute hos svärföräldrarna.
 
Och från i måndags då jag och Emil var själva hemma medans pappan meckade bilar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0