Helgen

I fredags så jobbade Sebbe kort dag på jobbet så han var hemma redan runt ett. Och vilket extremt härligt väder vi hade!? Jag satt ute på baksidan i linne medans jag fick plocka av plagg efter plagg på Emil då jag tyckte synd om honom där han vandrade omkring i sina fodrade regnbyxor, haha!
 
Hur som helst. När Sebbe kom hem så rullade vi som vanlig till Uppsala för lite ärenden. Det slutade med att vi blev kvar hos Sebbes bror och hans sambo till kvällningen. Trevligt att komma ut lite men mindre trevligt att Emil är sån bus och ska leka med allt han inte ska leka med... haha.
 
I lördags så drog Sebbe iväg på egna äventyr så jag och Emil spenderade våran dag själva - som vanligt med andra ord ;) Vi gjorde inget speciellt egentligen och när han sov middag så slutade det med att jag också råkade somna och helt plötsligt hade klockan visst blivit halv fem. Ops!
 
Igår så åkte vi än en gång till Uppsala. Sebbe skulle tvätta bilen och städade ur den lite snabbt då den ska lämnas in idag för att få lite ny lack på sig. Och strax efter att vi kom hem så rullade John in på parkeringen och blev kvar några timmar.
 
Idag då? Ja idag har dom sopat här utanför och det känns ju alltid bra, som ett litet vårtecken liksom ;) Och medans som sopade på så stod våra fönster på över plan öppna medans sängarna fick nya sängkläder. Härligt! Dock har det inte varit någon speciell värme ute men nu när Emil somnat middag så skiner solen ute, haha.
 
Plus på allt så precis efter att Emil somnade så fick jag ett sms om att hans kläder nu ligger på ICA Maxi för att hämtas ut, kunde jag inte fått det lite tidigare? Typiskt!
 
Men nej. Nu ska jag läsa bloggar och så bjussar jag kanske på någon instagram bild först då.
 
1. Mer mjölk mamma! 2. Busen busar med mina fötter och jag slötittar på Let's dance repris.
3. Utebus hos farmor och farfar. 4. Koncentration för att slå ner pinnarna idag :)
 
Klickbara bilder.
 
 
 

Skitapp...

1. Jag skulle skrivet ett inlägg när emil sov middag, men jag råkade somna.

2. Jag skrev precis ett inlägg här i mobilen med då dumma sig appen så allt försvann.

3. Nu orkar jag inte skriva om!

SOL!

Igår hade vi mormor och morbror Robert på besök en sväng. Bra att folk kommer hit och busar loss lite med honom ibland då mamma inte är lika rolig ;) Plus att jag självfallet inte orkar springa 1000 varv fram och tillbaka här hemma, kan ju vara bra med avbyte liksom.... haha!
 
Hur som helst. Idag har vi fint väder ute så jag och Emil tog en sväng ut till gungorna, så först och främst gungade Emil en sväng, sen ville han åka lite rutschkana och sen vandrade han omkring lite och sen allting om och om igen någon gång :)
 
Men nu ligger korvis och sover och jag passade på att ta en långdusch där jag bara satte mig på golvet och njöt ett tag, haha. Man måste ju passa på när man kan liksom.
 
Nu ska jag läsa igenom lite bloggar istället och hoppas att folk har uppdaterat flitigt!
 
Första bilden är för någon dag sen och andra bilden är från idag :)

Nya kläder

Idag beställde jag hem lite nytt till Emil, hans strumpor är för få i antal så tanken var att jag skulle klicka hem en gäng strumpor, men det resulterade i att det råkade komma med lite annat också.
 
Tre par byxor, två par shorts, en keps, en t-shirt, två pyjamas och ett sju-pack strumpor. Tror det var allt ;)
 
Annars har inte mycket hänt idag, tvättar en maskin tvätt och varit ut en sväng med Emil. Nu har han precis vaknat till liv efter sin middagsvila så nu ska jag runda av.
 

Audi A4 2,0 -05

HÄR hittar ni annonsen på bilen.
 
 

Helgen

I fredags ringde mamma och sa att hon hade hittat en bil till mig. Ja, hon hade hittat en Audi A6 -08. Det var drag på, automat och diesel vilket alla är tre små saker jag saknat på min bil (kanske dumt att redan byta till automat då kommer jag ju totalt glömma bort koppling och växling, men vad gör väl det om 100 år?
 
Hur som helst. Jag och Sebbe tänkte att vi skulle åka över till Avesta och kolla på den, men innan så ville vi kolla upp lite info om bilen och där sjönk all förhoppning. Det var en 3,0 vilket innebär en stor motor och därav också en lite väl dyr skatt på bilen. På min lilla pärla fick jag betala 1900kr i skatt och på denna skulle det bli 6000kr?! Helt sjukt mycket pengar.
 
Även om det nu är endast en gång om året, men nej. Och plus på det så fick man endast dra 1050 med den då bilen är så pass tung och det betydde att vi inte ens kunde dra släpkärran som Sebbes pappa har. Därav så sket vi i att ens åka och kolla på bilen.
 
Men mitt i allt så bara råkade vi hitta en annan, som stod i Stockholm och den bara råkade följa med oss hem på lördagen när vi åkte för att kolla på den också!
 
Haha. Dock höll jag mig till A4 då vi som sagt inte kommer nöja oss helt med en A6. Hur som helst, drag (får dra 1370 istället ;)), diesel och en automat. Alldeles underbart snygg och även helt kanon att köra. Ja men plus på det hela så blev ju jag tvungen att KÖRA genom Stockholm eftersom att vi köpte med oss bilen hem på en gång. Oh my!
 
Tur var väl att jag hade min kartläsare som körde framför mig hela tiden så vi kom hem levande!
 
 
Så sjukt nöjd med min nya pärla men det sjukaste är väl att vi förtillfället alltså äger tre stycken personbilar och dom alla tre står här ute och tar upp en varsin parkeringsplats, haha! Hoppas grannarna gillar mig bra ändå ;)
 
Lyckats parkera så jag har uppsikt på båda bilarna också ;) (ignorera katternas konst på fönstret.......)
 
Och igår (söndags) så blev det en sväng över till Robin och Maddis för att fira deras lilla buse som imorgon fyller två år! :)
 
Förövrigt så ligger gammeln (till vänster på bilden) ute på blocket nu så för er som vet någon eller om ni själva vill ha en helt kanon bil så kom och köp! Annonsen kommer upp i nytt inlägg strax!

Väntas besök

Idag ska mina bröder komma förbi en sväng är det tänkt. När återstår att se :)
 
Just nu ligger lillen och sover och ute faller snöflingorna. Ja som om det vore december faktiskt, men men, vad är det att sitta och klaga över (som så många gör på t.ex. facebook ;))? Vi alla vet ju att vi bor i Sverige och här kan vädret vända lite hur som helst och hallå, än är det ju bara mars, hihi.
 
Snart så hörni, snart så kommer våren! :) Jag tycker självklart också att det ska bli väldigt skönt, speciellt med tanke på att få slippa dra på alla dessa jäkla kläder på ungen, haha. Ett par skor så är han fit for fight ;)
 
Men nej, nu ska jag runda av här - igen. Men bjussar först på lillkorven idag när han käkar banan. Inte alls så att han mosar munnen full när han äter, nejnej..
 
Klicka för större bild.

Står helt stilla..

Jag veeet det är extremt tomt här!
 
Men har man inget speciellt att bjussa på så blir det lätt att man "råkar" glömma bort. Eller något i den stilen.
 
Sen sist har väl inget speciellt hänt kan jag tänka? Mamma, pappa och bror min har varit här någon gång, jag och Sebbe har varit hos hans föräldrar någon gång, jag och Emil har varit ute och gungat nån sväng, en kortpromenad, städning, tvättning, ja, samma gamla vanliga.
 
En annorlunda sak är i alla fall en BIG THING! Emil har fått dagisplats! (Förlåt, förskoleplats). Så den 5e maj börjar vi inskolningen och blir det som tänkt så är jag alltså tillbaka på jobbet den 12e maj! Wow! Vart har min lilla bebis tagit vägen!?
 
På tal om liten bebis så blir han dagen till ära 16 månader = 1år och 4månader för er som inte orkar räkna :)
 
Förövrigt så har det kommit lite snö igen, men det vet väl alla för det verkar det ha gjort överallt - mer eller mindre. Så den informationen kanske var lite överflödig. Men nej, nu har jag bjussat på några rader och ska istället läsa ikapp lite bloggar innan lillkorv vaknar.
 
Älskade hjärtat ♥

Sen sist

Så vad har hänt sen sist? (Förutom att jag har sovit middag ;))
 
I torsdags så blev det aldrig något lekland då dom blivit sjuka så vi fick helt enkelt skippa det. Istället spenderade jag och Emil dagen med att bara sitta inne då jag valde att tappa all ork till att hitta på något annat, haha!
 
I fredags så åkte jag och Emil med pappan till Uppsala då han skulle åka dit och slänga skrot tillsammans med sin pappa. Sen blev vi kvar ett tag till då Sebbe valde att tvätta bilen också - vilket verkligen behövdes! På kvällen blev det mys framför Let's dance.
 
I lördags rullade vi också till Uppsala. Dagen bjöd på extremt fint väder så jag och svärmor tog med oss Jonas gamla sittvagn (med Emil i såklart) och tog en promenad. Tråkigt nog var det lite blåsigt på sina ställen, men det får man väl stå ut med ;)
 
När vi kom tillbaka så var även pontiacen färdiglackad med sina lager av klarlack så då fick vi även se hur fin den hade blivit! Dock en hel den kvar att göra ju då alla dörrar, motorhuv osv. fortfarande väntar på att lackas. Man kan ju inte ta allt på en gång.
 
Nåja, för en gångs skull åkte vi hem medans det fortfarande var relativt just ute och hann komma hemma och varva ner lite innan vi slog oss ner framför Melodifestivalen.
 
Och igår då? Ja igår började vi med att handla lite smågrejer och sen spenderade vi en liten stund ute på baksidan i solen medans Emil lekte genom att springa runt och titta på stenar, kasta med krocket-kulor och tillsist fick han ut sin bil så han kunde leka lite med den också innan vi gick in igen.
 
Efter ett tag kom även Micke och Tilde hit (medans Emil sov middag ute i vagnen) och spenderade hela dagen här, det slutade med att vi även köpte hem mat som vi käkade innan dom rullade hemåt.
 
Och sist av allt så fick vi alla och la oss i sängen när vi hade kollat klart på farmen, klockan kanske blev max nio innan vi låg i sängen. Haha. Trött familj!
 
De fyra första från i Lördags och den sista från igår.

Inte så pigg

Tänkte bjuda på något kort om helgen som gått men vet ni vad? Jag är alldeles för trött just nu, så istället ska jag lägga ner mitt huvud på kudden här bredvid och vila tills buskorven vaknar (vilket han ju lär göra snart).
 
Bjuder på helgen lite senare eller något istället.

Leos Lekland

Cattis undrade om vi hade lust att träffas i Västerås en sväng imorgon då de skulle dit så jag och Emil kommer att åka dit imorgon och möta upp dom vid Leos så får miniherrarna köra en liten lekstund där inne, ska bli mysigt!
 
Får hoppas det blir av bara för vi kan behöva komma ut lite :)
 
Annars börjar ju våran helg här hemma imorgon så fort Sebbe är hemma från jobbet. Ska bli skönt med lite helg igen. Men vi har ingenting inbokat (som vanligt;)) - kanske mer än Sebbe som ska göra något med bilen. Men det återstår att se vad helgen bjuder på, har läst folk skriver om att det tydligen ska bli fint väder? Får hålla tummarna åt det :)
 
Men nu börjar det nog bli dags för mig att hoppa i sängs om jag ska orka med att leka på Leos imorgon, haha!
 
Gunga gunga gunga - idag :)

5e mars 2014

Lillskrutte ligger och sover en sväng så jag passar på att sitta i tystnaden i mitt hörn i soffan. Med datan såklart.
 
Idag blev det en snabb sväng till affären då vi behövde köpa hem lite mjölk och banan och lite annat så jag råkade stoppa ner ett par semlor också eftersom att vi blev utan igår ;) Tog dock ett par med vaniljfyllning då jag inte alls är sugen på mandelmassa just nu.
 
Hur som helst. Dagen har inte hunnit bjudit på så mycket annat skoj än så länge, en maskin med gardiner är körd och när den är upphängd åker sängkläderna in. Alltså vem bryyyyyr sig!!!?
 
Skit samma, har inget spännande att skriva (som vanligt) så klickar runt på internet istället. Hejsvejs!

Fettisdagen

Idag är det tänkt man ska vräka i sig semlor. Jag och Sebbe åt varsin i Söndags. Idag orkade jag inte pallra mig till affären men ville ändå ha något gott så jag fick helt enkelt slänga ihop något eget. Hallon-smulpaj ♥
 
Annars har dagen bjudit på lite städning. Bestämde mig för att byta gardiner här hemma så då fick våra fönster bli lite renare också. Dock skippade jag utsidan här nere då jag spar det tills det blir lite varmare ;)
 
Men hur som helst, gud vilken skillnad det gör att byta gardiner. Alla som tidigare var mörka på ett eller annat sett har nu blivit vita och såå just och fint det blev! Hihi. Men snart känns väl dom lika mörka som dom tidigare, bara man får vänja sig vid dom. Haha..
 
Så imorgon blir det till att tvätta lite då det blev ganska mycket gardiner plus att sängen fick sig nya sängkläder också. Så ja, tvättdag, tjoho...
 
Nej, nu säger jag godnatt!
 
Gårdagens kisse, hittade årets första fästing på henne. REDAN!?
Imorse när jag försökte väcka Emil och han vänder sig om och sover vidare - älskar hans stil ♥
Dagens semlor ;)

2 år!

Snart har det hunnit gått ännu ett år, alltså två år, sedan vi fick ett positivt graviditetstest. Allt känns så långt borta men ändå inte. Men att åren verkligen flugit iväg SÅ mycket?
 
Minns att vi var på dop för min lillkusin (som förövrigt också börjar bli för stor, för snabbt) några dagar innan och vi gick ovetandes om skapandet i min mage, om än vi misstänkte det då min mens var sen.
 
Jag räknade ner dagarna till två bebisar som skulle komma under mars månad så kanske var det bra att jag hade dom att skriva om så jag kunde skriva ut bebislycka på bloggen utan att avslöja våran lycka?
 
Detta inlägg skrev jag på dagen D - 12-03-15. I våran vetskap om vad som fanns inne i min mage, men helt utan att avslöja för resten av världen ;)
 
"Jag kan inte ana hur Elin lär må just nu? Alltså att det måste vara en sjukt jobbig väntan? Hon själv är visserligen fortfarande helt 100 på att hon kommer att gå över två veckor och hon har ännu inte känt av ett enda teckan på att det är på gång.. sex dagar liksom.. ojoj!

Men men, idag blir det inte mycket mer skrivet än såhär.. som om det blir det någon dag?! Tänkte nämligen hoppa in i duschen nu och resten av kvällen ska jag spendera med min sambo och våra bebisar för att jag är så jäkla glad att jag lever det liv jag gör. Katterna är våra bebisar. Det får dom förbli ett tag, haha.
 
(Bild på mig och Sebbe)

Jag älskar dig ♥"
 
Idag låter det ju avslöjande, men det är ju bara för att man VET. Haha!
 
Två dagar efter +:et så köpte vi (läs Sebbe) oss en ny bil för att säkra upp inför bebis ;) Men inte var det väl någon som anade våran tanke med det heller, höhö!
 
Sen när BF kom och gick för finaste Elin så kom nyheten fram att min gamla vän Cattis också väntade en bebis! Dock lite längre gången då det skiljer några månader på busarna :) Men ändå!
 
Hur som helst, fasen vad åren går! För Elins bebis, lilla lilla Eddie - han fyller 2 år om lite mer än 3 veckor.....
 
 

Utelek

På eftermiddagen så tog jag och Emil och gick ut en sväng. Emil fick gunga och när jag tyckte han såg ut att tröttnat så lyfte jag ur honom men se han hade inte alls tröttnat! Han blir minsann arg om man lyfter ur honom och han inte har fått gunga klart! Haha.
 
Vara bara och sätta i honom igen och låta han sitta där och njuta. Men när det var hemgång så sa han inget när jag lyte ur honom så kanske hade han gungat klart då ;)
 
Bjuder på lite bilder istället då jag passade på att ta med kameran ut också.
 

Älskade du ♥

 

Bra dag.

Igår blev en bra dag, för det om lite mycket bilåkande men det får man väl stå ut med ;)

Började med att åka hem till mamma, pappa och Robert. Väl där blev det lite bus och lite lunch innan vi sen rullade över till mormor. Snäll som hon är hade hon bakat sin vanliga rulltårta (som jag älskar) på morgonen bara för att hon hörde att jag skulle komma. Hur underbar är hon inte? Hihi ♡

Blev dessutom lite över så det fick jag med mig hem, mmmm ;)

Tråkigaste med hela dagen var dock hemfärden. Snö/regn om vartannat och seggökar som fegar ur totalt bara för det kommer lite snö - som förövrigt inte ens stannade kvar på backen förren jag började närma mig hemma. Som tur var är snön borta idag i alla fall!

Men nu börjar lillkorv klaga för att jag sitter med mobilen så ska gosa å busa lite nu innan det är dags för middagsvilan :)






Gammelmormor

Imorgon fyller min käre mormor år (det är även exakt ett år sedan som Emil döptes ♥) så jag och Emil ska börja dagen med att rulla över till mina föräldrar och sen ska vi åka tillsammans över till Avesta för att fira min mormor och Emils gammelmormor :)
 
Är så extremt dåliga på att åka och hälsa på henne så det ska bli trevligt att få åka dit. Hon träffar ju Emil allt för sällan så sen dom sågs sist har han ju t.ex. lärt sig att gå helt och hållet. Det kunde han inte sist. Då kröp busen bara.
 
Men nej. Nu ska jag nog hoppa ner i sängen så jag också får sova lite. Vilket min sambo redan gör - här bredvid mig i soffan och Emil uppe i sin säng :) Så godnatt!
 
Dagens instagram @evelinafahlstrom

Ensam

Just nu sitter jag ensam hemma. Eller ja, Emil är också hemma men för tillfället så står han här utanför köksfönstret och sover sött i sin vagn.
 
Sebbe tog i alla fall en tripp till sina päron som vanligt. Bilen ska få lite detaljer lackade och sen även lackas helt och hållet så om bilen ska hinna bli klar till sommaren så måste han spendera ganska mycket tid där, om ni förstår vad jag säger? ;)
 
Jag och Emil har inte gjort så mycket hittils idag. Tog en snabb sväng in till stan, slängt in Emils kläder i tvätten (som förövrigt måste hängas nu, orkar jag????) och sen då tagit en promenad så korven fick sova i friska luften. Resten av dagen? Ingen aning. Men ikväll blir det melodifestivalen som vanligt, återstår att se om det händer något annat spännande innan dess.
 
Nåja, jag får väl ta och hänga upp tvätten nu då så den inte möglar eller något, höhö!
 
 

RSS 2.0