Förskolan

Idag var jag och Emil iväg till förskolan och hälsade på under en timme. Imorgon börjar en inskolning på tre dagar och sen ska han klara sig själv där, våran älskade lilla bebis - vart tog du vägen?!
 
Först blev Emil lite blyg för personalen när de sa hej, han liksom försökte klättra över min axel för att komma ifrån dom och närmare mig - ja, ni som är föräldrar fattar säkert hur jag menar ;) Men barnen sket han i princip fullständigt i, alltså han var ju lite nyfiken och tittade på dom och så, men han var inte ett dugg blyg för dom.
 
Han gick iväg och lekte direkt, gick runt i alla rum och undersökte, struntade i mig helt och hållet nästan. Ibland kom han och gav mig någon leksak och gick iväg igen, men inte mycket mer. Så jag tror detta kommer gå kanon!
 
Tanken är alltså att från och med imorgon (tis) till och med på torsdag så ska det vara inskolning från 9-15 och då ska jag vara med helt. Jag ska "ta hand om honom" men vi ska vara med i gruppen precis som om han går där. Sen när dessa dagar är slut så kommer han få spendera en liten tid där ensam på fredag och på måndag ska vi vara redo att köra igång.
 
= Han lämnas där 7.30-7.45 och jag åker vidare till jobbet.
 
Det är ju helt sjukt. Att våran lilla pojke ska spendera sina dagar med massa små kompisar och andra vuxna som tar hand om honom, istället för oss - mamma och pappa ♥
 
Men nej, nu ska jag läsa lite bloggar och se när lillskrutt vaknar igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0