Helg

Nu är vi mitt i helgen och jag sitter på soffan här med en trött Emil bredvid mig som blev väckt av någonting (troligtvis damp-katten) medans jag var inne och duschade, så jag fick allt skynda mig ut och springa upp och hämta honom och halvt somnade han om på mig tills Maya kommer nedspringandes för trappan och dampar med sitt jamande, typ så högt hon kan.
 
Sen dess sitter Emil bara och glor storögt - som att han försöker hålla sig själv vaken från och med nu. Så ja, någon lång dagsvila blev det inte idag, om han inte väljer att somna om snart igen. Det märker vi.
 
Annars då? I Torsdags så åkte vi hem till Sebbes föräldrar, Sebbe höll på med bilen och jag och Emil spenderade dagen inne med farmor och Tilde. Ute låg ju snön (lite i alla fall) och graderna hade sjunkit ganska lågt, så att gå ut kändes inte så frestande.
 
När vi väl var på väg hem igen så blev det storhandling och väl hemma var klockan runt nio på kvällen så mycket mer blev inte gjort den dagen.
 
Igår blev det dock en sväng till Västerås för att kolla efter regnbyxor till Emil och en t-shirt följde med hem också. Sen smet vi in på IKEA och köpte med oss sådana där vakuumpåsar som man kan lägga kläder eller dylikt i för att hålla dom fräscha.
 
Annars glodde vi på film - Road Kill (Joy ride) 1&2 under tiden Emil sov middag, det var ju ett tag sen som vi satt och kollade på film själva om vi säger så ;) haha!
 
Nu bjuder jag på Emils outfit från igår, eller i alla fall halva, haha. Vi försöker lära honom att ha keps, men det går sisådär...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0