Inte så roligt längre

Idag runt två så ringde dom från förskolan och meddelade att Emil fått fler prickar (han hade några under blöja imorse men trodde det berodde på irriterad rumpa) så det slutade med att jag fick åka och hämta honom och så fort vi åkt från förskolan så rullade vi mot BVC i hopp om att någon skulle kunna kika på prickarna och se om de kunde se vad det var.
 
Det första hon kom att tänka på innan hon ens tittat, var vattkoppor, eftersom att de tydligen går nu. Sen när hon väl tittat så sa hon att det var svårt att se men vad hon trodde så var det i alla fall vattkoppor.
 
Så nu blir det helt enkelt bara att vänta och se vad det blir av det här.
 
På förskolan när jag ringde och meddelade dom efter BVC, så sa de dock att det är nya regler idag så nu för tiden måste de inte vara hemma pga. vattkoppor utan man nu ska gå på allmäntillståndet - alltså pigg och självfallet feberfri. Så vi får helt enkelt se hur Emil mår om han får lov att stanna hemma eller ej.
 
Hittills syns ingen feber till men han vill bara sitta i soffan/min famn å mysa så helt pigg är han kanske inte trots allt - om han inte bara saknat mig under tiden på förskolan då ;)
 
Men nej. Nu ska jag börja göra i ordning lite mat här hemma så jag kan sitta och mysa med lillkorven sen ♥
 
Våran plutt förr när han var sjuk..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0