En liten uppdatering..

Sen sist så har ingenting hänt, imorgon är dagen D här och som det känns just nu så stannar h*n nog kvar liite till i magen.
 
Däremot så börjar jag få svårt att sova, eller åtminstone så hade jag det i natt. Kändes som om jag vred och vände på mig hela natten och tog två kiss och drick pauser tror jag, haha. Liksom vad fan, kroppen måste ju vara utvilad när allt väl sätter igång så varför fattar inte kroppen det själv och sover när den ska? Haha..
 
Nu har jag hur som helst precis varit och hämtat skrutt på dagis, så han står här utanför och sover sött i vagnen. Det känns lite overkligt, att min lilla lilla skatt där ute, snart ska bli storebror! Älskade pojke ♥
 
Igår hade jag besök också. Först kom bästa Elin och sen kom även min mamma och ena bror. Elin hade med sig en mysfilt till bebis och på filten så satt där en "ficka" för ett litet gosedjur som hörde till. Hur gullig som helst. Och vad tror ni Emil gör det första han gör när han ser den? Jo han går och tar tag i det där gosedjuret och drar med sig hela filten, någon ville visst ha den för sig själv ;) Haha..
 
Plus på det så gick han runt och gosade med filten imorse också, haha.. Så det var ett bra köp Elin, även om det var tänkt till bebisen ;)

Gissning utav BF-datum:

30/10: Lillkjell
1/11 Linn
4/11: Svahn, Rebecka (pojke 3879g 51cm), Putte, Nathalie (pojke)
5/11: Lee, Elin (flicka), Mamma (3400g 51cm), Amanda (pojke), Nina (pojke)
6/11: Pauliina (pojke), Frida (pojke), Ellinor (pojke), Rajli
7/11: Linda E (pojke 3250g 52cm), Malin (pojke 3200g)
8/11: Josephine (pojke), Theresa, Pauliina (drog till med att gissa nytt datum helt plötsligt ;))
9/11: Linda W, John, Rasmus
10/11: Lisa (flicka), Katarina (flicka 3230g)
11/11: Gudrun, Gunilla (flicka), Jessica
12/11: Zelin
14/11: Svärmor (flicka)
15/11: Sara
17/11: Veronica (flicka)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0