Samsung galaxy x3

De senaste dagarna så har våran prylfamilj ökats lite. Det började med att jag i onsdags var ute och glodde runt lite i affärer, köpte då med mig ett fodral till min mobil. På vägen hem från affären så ringer Tele2 för att mitt abonnemang måste förlängas. Samtalet avslutas och helt plötsligt var mitt köp av fodral helt onödigt då det inte passar den nya mobilen som ska komma. 

Redan dagen efter får jag ett sms om att telefonen finns att hämta på Ica Maxi. Helt plötsligt har min ett år "gamla" S4 bytts ut mot en S5. S4an köpte ju Sebbe i födelsedagspresent till mig och hans senaste mobil ligger numera på återbruket efter allt för många skador, så jag tycker inte att det var mer än rätt att han såklart fick ta över min telefon. 

På fredagen tog vi en sväng till Västerås för att Sebbe ville ha lite grejer från Biltema och Jula. Väl där passade vi på att köpa ett skal till S4an eftersom att Sebbe behöver något mer skyddande än det jag hade. Och hoppsan så råkade det visst följa med en surfplatta hem också!

Så på bara några dagar ökades teknikfamiljen på. En Samsung galaxy S4, en Samsung galaxy S5 och en Samsung galaxy tab 3 10.1.

Kan ju tillägga att jag har varit och köpt ett exakt likadant fodral till min nya mobil nu. Det andra blir väl liggandes, oanvänt och nytt. Haha. Tur var väl att de är köpta på just maxi - de kostade bara 149kr ;)

Något negativt i våran tillökning? Japp. Fredag kväll ser jag att (återigen) Ica Maxi säljer surfplattan. För hur mycket? Självklart 300kr billigare...... men lugna serni, vi åkte tillbaka till Elgiganten på söndagen och sa som det var och prisskillnaden fördes genast åter till mitt konto. Love it! ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0