Ännu en helt perfekt dag.

Även idag sken solen och man kan ju inte bli annat än glad. Vad mycket lite sol kan göra.
 
Jag och Ellie spenderade våran ensamtid i soffan. Hon somnar i princip alltid när vi går med Emil till dagis och sover oftast tills det börjar bli dags för mat (strax innan vi ska gå och hämta hem Emil igen). Idag vaknade hon dock till efter en ganska kort stund i vagnen så jag tog upp henne men så somnade hon om i min famn så jag slog mig ner i soffan med en bok istället. Man kan ju inte göra nytta varje dag heller!
 
Fast okej, jag har tvättat en maskin och drog fram dammsugaren lite snabbt även idag (behövs nu igen).
 
När vi sen hämtat Emil så fick han först gunga lite, sen gick vi hem till sandlådan som grannarna så fint satt upp utanför våran länga. Där grävdes det, lagades det mat men sen tröttnade han och skulle åka motorcykel istället. Upp för backar och ner för backar så hade han så roligt så.
 
Tillslut gick vi in på baksidan istället och där lekte han på i sin ensamhet eftersom att granntjejen går längre dagar på förskolan än Emil. Dock överlevde han det ändå med tanke på att vi hade en traktor som rullade förbi utanför tomten eftersom att dom varit här och sopat upp allt grus, ÄNTLIGEN.
 
Sen kom Alice (granntjejen alltså) hem från förskolan så då kom hon över och lekte sen hoppade dom över staket och lekte lite där och hade fruktstund. Sen blev det dags att gå in och ta en snabb bad och börja med maten. Dock blev Emil supertrött och höll på att somna medans jag lagade maten så jag fick upp och hoppa med honom och försöka busa liv i honom. Han var dock inte på humör för det men höll sig i alla fall vaken ;)
 
Men nej, nu ska jag läsa lite bok innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det dags för 5-månadersbesök på BVC, ska bli sååå spännande att se hur hon växt sen sist!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0