2015-08-21

Dagarna rullar på här och efter en vecka på dagis är hela familjer mer eller mindre snoriga - jag är nog de som är minst smittad än så länge i alla fall, haha.
 
Ellie stackarn är den som är värst. Inatt kom febern och natten var halva tiden vaken och halva tiden halvt sovande känns det som, men ändå bestämde hon sig för att det visst skulle vara morgon klockan halv sju imorse. Jag var dock inte lika pigg på det och låg därför kvar i sängen i hopp om att hon skulle ge upp och somna om och tillslut vetni, då började hon ge upp och somnade om lutandes mot mig. Men i samma sekund som hon somnade, så rullade Emil ner från våran säng och började såklart gråta direkt. Resultatet blev att Ellie också vaknade och grät, men men. Då blev det upp och hoppa och i med frukost så blev alla nöjda och glada ;)
 
Nu är i alla fall Sebbe påväg hem från jobbet, lite tidigare än vanligt så det gillar vi ju. Men när han kommit hem blir det nog till att rulla in och besikta min bil och senare så ska vi rulla till Furuvik och möta upp mamma, pappa och mina bröder för att spendera helgen där. 
 
Från igår när våran minsting blev hela 9 månader! Och från idag då vi hade kramkalas efter att Emil ramlade i golvet ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0