Bildregn

Nu har ännu en helt svischat förbi, till och med en helt vanlig vardag igen. Ja, för idag hade Emil sin första dag på förskolan nu efter sitt långa sommarlov. Men mer om det längre ner.
 
I fredags så tog vi det ganska så lugnt tror jag minsann. Sebbe slutar ju lite tidigare på fredagar, men när han kom hem så åkte han och fixade en grej på bilen i garaget (han hyr en garageplats i garaget under mitt jobb) och därefter drog han och köpte födelsedagspresent till sin mamma som fyllde år. Sen blev det fredagsmys i soffan tillsammans med Emil då han vägrade somna ;)
 
Sen kom lördagen och då var det dags för American Car Show i Uppsala. Mötte upp alla hemma hos Micke och Tilde (Sebbes bror och hans sambo) och åkte sen gemensamt till parken där allt håller till. Spenderade hela dagen där och oturligt nog började Ellie med att gråta mega mycket (hon hade visst ont i magen). Men tillslut blev det bättre och sen höll hon sig mestadels glad under dagen. Emil skötte sig även han helt perfekt, dock somnade han en sväng i vagnen också men det kunde han gott göra.
 
Mot kvällen så åkte vi hem till Micke och Tilde igen och grillade. Sen blev det ut och åka lite bil under crousingrunan innan vi vid elva tiden rullade hemåt med två sovande barn i bilen. En väldigt lyckad dag blev det i alla fall.
 
Under söndagen var det tänkt att vi skulle åka över till Strängnäs för att kolla på lite Rallycross, men vi ångrade oss och spenderade våran dag hemma istället. En lite runda med bilen tog vi dock innan Sebbe åkte tillbaka till garaget med den. Under den rundan svängde vi förbi en av Sebbes jobbarkompis lite spontant, blev lite kaffe där innan vi sen rullade hemåt så Ellie kunde få mat.
 
Sen hade vi ju sån tur att grannarna hade haft kalas på lördagen då Alice fyllde 4år, så de hade ju en massa fika kvar att bjuda på. Lyckos mig som älskar tårta ♥
 
Nåja, dagen idag då. Emils första dag på förskolan efter sommarlovet. Det var då även dags att börja på en helt ny avdelning då dom blev tvungna att dela upp barnen lite. Som tur var fick han sina "bästisar" med sig dit så det var ju tur! Eftersom att både avdelningen och pedagogerna är nya för honom så lär det ju kännas bra att ha några kompisar som är samma som förr. Dock har träffat på pedagogerna förr, men det är ju ändå inte samma sak.
 
Hur som helst så blev han lite fundersam till en början. Men han började leka så fort vi kom in i lekrummet under uppvisning av avdelningen så det var inga problem alls att säga hejdå till honom.
 
När jag kom och hämtade honom några timmar senare så berättade dom bara hur bra allt hade gått, så det var inga problem alls! Pjuh! Får hoppas det fortsätter så, men det tror jag nog :) Stora killen!
 
Jag och Ellie passade på att ta oss en promenad nu medans vi kunde. Heja mamma som ska få bort degmagen ;)
 
 

Nu säger jag god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0