Kläder

Igår blev det en tripp över till Elin och Jocke. Dock så jobbade Jocke mest hela dagen så min fina karl fick sitta och lyssna på babbel om barnvagnar, vigselringar, kläder och allt sådant som grabbar bara älskar. (Han ville åka dit för att han ville provköra Jockes motorcykel, men ville ju inte göra det om han inte var hemma ;))
 
MEN, vid halv åtta på kvällen kom han med och med sig hade han mat. Så vi käkade och sen smög dom ut i garaget och kort där efter så gled Sebbe iväg på motorcykeln och Jocke på fyrhjuling efter honom. Så äntligen blev han nöjda, haha.
 
Och som vanligt var vi ju hemma i god tid, eller okej då. Den här gången var vi faktiskt hemma lite tidigare än vad vi brukar. Halv tre tror jag klockan blev, hihi.
 
Idag har vi vart i Västerås först, blev lite nya kläder till Emil på H&M eftersom jag hade 50kr rabatt (vid köp av 300kr) och vissa av hans byxor börjar få hål på knäna.. Sen lämnade vi in en fotoram som Ellie fick i doppresent för att gravera den.
 
Sen när vi kom hem igen så var min mamma och ena bror här för att dom skulle vakta ungarna medans vi smet iväg på en husvisning. Ska dit igen på Tisdag och kolla, så får vi se sen hur vi gör :)
 
Men men. Bjuder på lite bilder på nya kläder och sen blir det nog till att hoppa i säng och sova ikapp några timmar ;)
 
Ett par "fodrade" mjuka jeans till Ellie som jag köpte av en tjej på instagram.

En t-shirt som mamma och Robert hade med sig till Emil.
Mjukis till Emil
Blev även en tröja "på köpet". Lite typiskt att jag köpte tre par byxor. Åkte hem och la märke till vad fasen det stod på lappen..
 
Byxorna kostade 99kr. Men på lappen så står det ju "Topp + byxa 99kr". Så vi åkte tillbaka och fick ta med oss en tröja hem också. Helt kanon ju!
 
 
Nu förväntar jag mig att det kommer lite paket i veckan i alla fall. Vill ju få hem Ellies nya kläder, men de kommer kanske imorgon, hihi.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0