Till salu

Jag försöker så gott jag kan att sälja av grejer här hemma. Just nu speciellt en massa kläder. Dock sorterade jag ut en del kläder som jag kände nog aldrig skulle bli sålda, så tog jag med mig ungarna och åkte in till H&M med två kassar. Dom har nämligen så att man kan lämna in gamla kläder (eller andra textilier) och få en 50kronorscheck per påse. Alltså fick jag två stycken sådana. Dock måste man handla för 300kr för att få använda en, men det är ju inte så svårt att komma upp en den summan, haha.
 
Hur som helst. Resten av kläderna har hittills kommit ut på en köp och sälj sida på facebook och en del napp har det i alla fall blivit. Hoppas dock på mycket mer då en hel del finns kvar fortfarande..
 
Annars då? Babyskyddet + två baser är till salu. Våran "sulky" som man kan klicka fast babyskyddet på är till salu. En åkpåse för liggdelen är till salu. Ett babygym är till salu. En bärsele är till salu. Ja, en del helt enkelt. Men ingen nappar ju... Så tråkigt!
 
När vi var in till H&M idag så sprang vi även in på Lindex för att kolla lite. Därifrån fick vi med oss en pyjamas till Ellie då jag märkt att hennes helt plötsligt var väldigt tighta och små. Hon har ju liksom sovit mestadels i bara blöja under sommaren så har ju inte tänkt på det förrän nu. Men men, nu har vi en pyjamas som passar i alla fall :)
 
Hoppas även på paket i postlådan imorgon. Kläderna som jag visade igår speciellt. Plus att jag köpt ett par byxor av en tjej på instagram också, dom borde nog komma imorgon :)
 
Men nej, nu babblar jag bara en massa. Men tror jag ska ta och lägga mig och sova istället.
 
Förresten! Om någon av er som läser behöver något som ovan nämnt är till salu, eller vet någon som behöver: SÄG TILL!
 
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0