Inspiration

Det här med att flytta till hus är inte så bara för mig. Det är nu jag får sätta fingrarna i att verkligen göra hemmet till vårat hem.
 
Så som vi har bott nu har det bara fått bli som det blivit känns det som. Att köpa in den där superfina tavlan, den där snygga hyllan eller helt perfekta möbeln till ungarnas rum, har på något sätt känts tråkigt. Att inreda ett halvdant hem blir inte kul.
 
Ni kanske inte alls förstår mina tankegångar, men någon kanske gör det. När man bor i hyresrätt är det inte alltid det är rustat och snyggt med perfekta tapeter på väggarna, utan snarare att du får ta över efter förra hyresgästen. Fine, du får tapetsera om. Men vem vill egentligen göra det, när du bara "kastar pengarna i sjön"? Vi har valt att fixa till våran hall då den var så himla mörk och Emils rum fick vi omtapetserat pga. fläckar på väggen, men resterande har fått vart som innan (ja, badrummet fixades också men inte samma sak;)).
 
Så att sätta sig och köpa in nya fina möbler och möblera in till fula väggar känns himla tråkigt. Plus att det man köper in kanske aldrig kommer passa in när man väl flyttar till sitt EGNA? Långsökt kanske, men så har jag tänkt.
 
Idag har jag haft bror min på besök hela kvällen. Sebbe har vart på julbord så när ungarna hade somnat satt vi och babblade och glodde på Idol om vart annat. Vi diskuterade allt möjligt inom inredning och huset och jag ser verkligen sååå fram emot att få flytta dit nu. Men förhoppningen var ju att få köpa på sig nya saker och komma i ordning som man vill ha det på en gång. Men i grund och botten funkar det inte så.
 
Saker kostar och som min kloke bror sa, man kan behöva "bo in sig" lite innan man vet vad man faktiskt vill ha och där har han ju helt rätt. Dock vet jag med mig vissa saker här hemifrån som inte hör hemma i mitt nya hem och dom kommer därför att rensas bort innan vi ens flyttar dit. Jag orkar helt enkelt inte släpa dit något jag egentligen inte vill ha för att rensa det sen, för troligtvis kommer dom bara tryckas in i något hörn då och stå kvar där sen. Med andra ord helt onödigt.
 
Så nu är det bara knappa in alla möjliga sökord och leta inspiration till max. Även om det ju faktiskt är ett litet tag kvar ;) 133 dagar närmare bestämt.
 
Nya vagnen och min lilla tomtenissa ♥

Kommentarer
Postat av: Pauliina

Har ni fler bilder på huset? :)

Svar: Jo det har vi, vi har bara valt att inte lägga ut några ännu :)
Evelina Fahlström

2015-12-05 @ 08:49:20

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0