Luciafirande och kräk

I onsdags när Emil fortfarande var på förskolan, så kom mamma och Robert. Dom stannade sen här med Ellie medans jag gick och hämtade hem Emil. Har var såklart överlycklig över att dom var här. Sen när Ellie hade sovit sin middag så gick vi tillbaka till förskolan för lite luciafirande.
 
Vi alla satt i en ring på golvet och vi sjöng tillsammans. Så mysigt så. Sen fick vi gå runt och kika på saker som barnen gjort under sina dagar. Allt från teckningar till djur och ljuslyktor. Efter lite fika sen så gick vi hemåt igen och började med maten.
 
Sen då? Vanliga dagar. Bortsett från igår kväll när Emil kom ner för trappan gråtandes. Våran lille plutt hade kräkts och var superledsen över det. Så medans Sebbe drog bort sängkläder så sköljde jag av Emil sen fick han sitta under en filt i soffan och gosa lite innan vi säkrade våran säng och la oss tillsammans allihopa. I soffan hann han kräkas en gång, efter en liten stund i sängen så kräktes han (inget kvar att kräkas upp) igen och sen 01, 02 och 03. Det gick prick en timme mellan gångerna...?
 
Idag har det inte blivit något mer men han har inte riktigt haft någon aptit, men vem brukar ha det efter en sån natt? Vi håller tummarna att det inte blir något mera! Pluttis..♥
 
Men nej, nu ska jag se om jag kan väcka liv i sambon här bredvid på soffan sen ska vi gå upp och lägga oss bredvid Emil. Godnatt på er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0