Skruttan ♥

Tänker jag tillbaka, då fick Emil inga biverkningar alls efter vaccinationen, mer än att han var lite öm runt sticken, men det förstår man ju. Ellie då? Som ni redan vet sov hon ju en massa på dagen, fick en halv Alvedon och somnade sen om.
 
Medans vi satt och käkade så var hon nöjd och satt så glatt med där. Sen somnade hon på soffan strax innan sju (samtidigt som Emil förövrigt) och sov en sväng. Sen låg hon i min famn, vaken, men extremt lugn, tills hon somnade om. Klockan nio var det dags för mat och jag började mata, efter kanske hälften ätet, så ville hon inte ha mer.
 
Byte av blöja och jag kände att hon var rätt varm, tar temp och se där. 39,2 graders feber på lillan. I med Alvedon och nu sover hon (nästan nästan nästan) på soffan här bredvid mig. Hade ingen lust å gå upp så hon fick somna själv i sängen när hon hade feber så blev lite annat idag, hihi.
 
Men men, imorgon ska Amanda komma hit, ska bli skojigt med tanke på att hon ju vill träffa Ellie innan hon blir alldeles för stor, hallå... hon blir tre månader imorgon?! Hur fan kan tiden flyga iväg så jäkligt.. Haha det bara fick mig att fundera nu, tänker jag tillbaka så tror jag det är typ 7 månader sen som vi träffades jag och Amanda, kan det verkligen stämma?! Helt otroligt vad dåliga vi är.
 
Tänk vad dagblind man blir. Det känns liksom som att det går kanske någon liten månad mellan träffarna, men sju?! Nåja, vi träffas ju i alla fall. Haha.
 
Men nej, nu ska jag runda av. Snart blir det hopp i sängen så jag orkar upp i tid imorgon så jag kan försöka hålla Emils rutin hela helgen igenom, ingen middagsvila och somna bra på kvällen. Idag gick det bra, hoppas det fortsätter!
 
Det svåra under helgen lär väl helt klart vara att hålla honom vaken och sysselsatt hela dagen..
 
Tre från dagen.
Ellie innan BVC, Emil målar och Ellie nu ikväll ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

5 månader var det ju men dåligt det med 😝 ses snart igen !!! Kram

2015-02-22 @ 18:16:31

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0