2015

Idag fick Emil vara hemma från dagis eftersom att han kom i säng alldeles för sent igår. Det blev nämligen så att han vaknade då Sebbe gick och la sig (strax efter nio) och vägrade somna om. Istället kom han ner smygandes för trappan och kom och satte sig i soffan med mig.
 
Han fick sitta och kolla på paddan lite så att tempot hölls lugnt, men sängen blev hur som helst alldeles för sent. Så imorse kände jag bara att nej, han måste få sova mer. Så jag ringde och sa som det var så imorgon blir det back to normal igen.
 
Vi tog i alla fall och klädde på oss ytterkläderna och gick ut efter att vi ätit våran frukost. Emil fick vara bossen och bestämma åt vilka håll vi skulle gå åt. Tills vi hade varit ute i 1 1/2-2 timmar och han ville gå åt HELT fel håll, alltså så att vi skulle förbli ute i några timmar till, haha. När jag sa att vi var tvungen och gå åt ett annat håll blev han fly förbannad, skrek som en stucken gris och sparkade för fullt när jag lyfte honom - inte en lätt match att försöka lyfta en sprattlande unge i tjock overall och styra en vagn i den andra handen, nej vet ni vad.
 
Jag fick muta honom med att han skulle få titta på djur (en app i paddan) och då blev det andra bullar. Då gick han så snällt hemåt, till och med så han klagade när jag "svängde åt fel håll" för att kolla postlådan, haha!
 
Väl hemma blev det mys under en filt med pepparkaka att smaska på.
 
Annars då? Har insett att min blogg fyller 8år i år, inte förrän i november, men ändå. De första årens inlägg är hur löjliga som helst, men jag är ändå enormt glad åt att jag har allt kvar för att kunna se tillbaka. Ska kolla lite snabbt och se om jag kan se tillbaka just på detta datum för alla år.
 
2008 (20/1)- umgicks jag med mina vänner för fulla muggar, inget annat betydde något då ;) - då singel
2009 (20/1)- tackade alla som stöttat mig för att jag gjort ett stort misstag och längtade några dagar fram då min tandställning äntligen, efter ca två år, skulle bort! - då tillsammans med Dennis
2010 (20/1)- skrevs om en heeeel del plugg då detta var sista säsongen innan jag tog studenten, men jag skrev också om min käresta Sebbe en massa - med andra ord tillsammans med honom.
2011 (20/1)- beklagade jag mig lite halvt över att jag glidit ifrån mina vänner en massa sen studenten, men vid det här laget bodde jag även i Enköping centrum med Sebbe, alltså 10 mil ifrån dom.
2012 (22/1)- skulle jag rulla mot Uppsala för att fotografera nya kollektionen med jobbet
2013 (22/1)- planerade jag dop för fulla muggar för våran älskade Emil
2014 (22/1)- jobbade jag min sista vecka av "jag kommer in och hjälper er-månaden" medans Sebbe var hemma med Emil
 
Se, lite har ju hänt i alla fall ;) Nu ligger Sebbe och Emil uppe och sover. Lillskruttan här på soffan och sover och så även katterna. Så nu ska jag passa på att röja undan lite leksaker efter Emil innan jag lutar mig tillbaka i soffans tills skrutt ska ha mat :)
 
 
Senaste från instagram, de tre från nedersta raden från idag :)
(klickbara bilder)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0