Bamse

Nu sitter jag här med skrutten bredvid mig i soffan (ja, lillskruttan ligger på mig också). Har slagit på en Bamsefilm som får gå så länge Emil har lust och ork att titta på den. Han är fortfarande sjuk, feber och helt matt. Kanske inte så konstigt när han kräktes åtta gånger i fredags, åt dåligt både fredag och lördag, hade hosta och snuva hela lördagen, fortfarande hosta och snuva på söndagen och även en till kräkning mitt på dagen.
 
Så idag är det fortfarande detsamma, feber, hosta, snuva, ingen matlust. Vi har köpt hem vätskeersättning för att han verkligen ska få i sig, problemet är bara att vatten inte är det roligaste att dricka. Nu sitter han istället med en mugg med juice och tar någon klunk då och då.
 
Inte alls samma kille när han mår så här. Sitter bara och stirrar på tv:n under en filt. Lilla hjärtat.
 
Men ska till å ta tempen igen nu för å se om det sjunkit någon efter alvedonen.
 

Igårkväll ♥

Kommentarer
Postat av: SANDRATORN.SE - NYBLIVEN MAMMA!

Men åh, hoppas att lillen kryar på sig fort! :(

Hehe, ja men faktiskt! Inte för att det egentligen spelar någon större roll när man fyller år - men får man önska så är den sista december inte förstahandsalternativet direkt. :P

Svar: Tack! Det börjar bli bättre, lite matt fortfarande men mycket bättre än tidigare :)
Haha nej men självklart, man fyller år när man fyller år, inte någon stor grej. Men som du säger, kan man välja så väljer man antagligen inte sista december ;)
Evelina Fahlström

2015-01-27 @ 15:51:02
URL: http://sandratorn.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0