Isbana!

Nu är det inte det roligaste vädret, om vi säger att det är lite isigt ute ena dagen och sen kommer det regn på det? Liksom hallå, det är verkligen som en skridskoplan på sina ställen. Som tur är så är det sandat på de flesta ställen man går, men sen finns det vissa ställen som glöms bort.. eller helt enkelt inte prioriteras ;)
 
Ja, sen kan man ju säga att isen har tillkommit på sina ställen efter sandning också, då hjälper det ju inte så mycket, haha.
 
Hur som helst. I normala fall hoppar Emil upp på ståbrädan och åker någon meter, sen vill han gå. Idag? Ja idag ville han inget annat än att stå på brädan.
 
Vi tog i alla fall en sväng upp till lekplatsen, Emil ville såklart gunga så jag slänger i honom där, men det blev till att ge honom fart en gång sen fick han hoppa ur igen. Hans fötter slog ju i backen (fylld med slask) och sparkade vatten hej vilt omkring sig, haha..
 
Men men, vi fick oss lite frisk luft. Emil fick be om att hålla handen på vissa ställen vid lekplatsen men sen hoppade han på ståbrädan så vi kunde gå hemåt igen. Mammans flötter var dessutom blöta när vi kom hem, inte okej väder helt enkelt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0