Mamma duger, i alla fall ibland

Här rullar dagarna på. Emil går på dagis, och varje dag får jag höra hur duktig han är "och gud vad han pratar!" lät det idag när jag kom, han ska berätta saker, han frågar efter personer och så vidare. Och han ska alltid försöka klä sig själv, går och hämtar snutten i ryggsäcken själv när det är dags att sova osv.
 
Våran pojke har växt så otroligt mycket bara den senaste månaden, nu kan man i princip säga vad som helst och han ska alltid försöka härma det sista ordet man säger.
 
Idag t.ex så gick han upp för trappan och jag frågade
"Vart ska du nu då Emil?"
Emil svarar då, "ommer nart"
Så jag frågar igen, "Kommer du snart?"
Och han svarar med ett glatt "mm" sen kommer han ner igen, han gick alltså typ upp och vände, haha.
 
Så himla kul är det, att se all denna utveckling :)
 
Ellie då? Hon växer på, förra torsdagen så var det BVC besök, vågen stannade på 4400g och längden blev hela 57cm. Stora tjejen!
 
Hon har dock sina svängar där hon är väldigt ledsen, det enda som brukar duga är väl att gå omkring. Ibland duger visserligen inte det heller, men oftast. Som nu ikväll, efter att herrarna hade gått upp och lagt sig, började hon bli gnällig, jag gick runt och det dög, ett tag. Men jag fortsatte, höll henne på massa olika vis i hopp om att någon ställning skulle vara mer populär. Tillslut gick det bra, när jag höll henne med örat mot mitt hjärta så somnade hon tillslut sött. Hon kanske helt enkelt ville bli påmind om hennes tidigare "inneliv" som hon levt i 9månader, lilla hjärtat ♥
 
Idag har jag även bokat in dop så nu ska jag bara höra av mig till hon som gjorde Emils doptårtor och hoppas på att hon kan fixa dom även denna gång :)
 
Men nej, nu ska jag röja undan lite här medans tösan sover, innan det är dags för ett mål mat igen och vi hoppar i sängs.
Såhär sött somnade hon ikväll ♥
 
Emils doptårtor :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0