10e Juni 2015

Dagen började rätt segt här hemma, grått väder ute vilket gör att jag tappar suget på att gå ut ;) Jag tog fram filmer så Emil fick välja en att sätta igång. Dock är ju Emil ingen filmtittare så efter en stund inne i en film skulle han byta film och sen blev det byta-film-i-ps3 som var den roliga underhållningen. Så jag fick lov att lägga undan alla filmer innan han skulle förstöra dom eller ps3 ;) (Ja, vi har ingen dvd-spelare så vi använder det istället)
 
Men tillslut så gav jag upp att sitta inne, så efter att vi käkat lunch så gick vi ut istället. Till Emils stora förtjusning så var Alice ute så de kunde leka rövare/leka fint om vartannat här utanför. Tillslut satt de båda inne på Alice rum och lekte medans jag lagade mat här hemma så efter en stund fick jag gå och plinga på för att gå och hämta hem honom. När fasen blev han så stor så han leker själv hos kompisar då? hahah!
 
Snart, snart så kan Ellie sitta också. Hon blir stabilare och stabilare och kan nu sitta en stund men kommer hon lite för mycket åt sidan så har hon inte lyckas få kontroll så att hon kan räta upp sig ännu, men det kommer snart det med. Så härligt att se alla små framsteg hon göra våran lilla dam.
 
Och så våran stora pojke. Imorse när vi vaknade så fick han börja sin morgon med att plocka ut sina nappar ur nappskålen och slänga dom i soporna. Efteråt klappade han händerna och sa "hejdå mapparna" och stängde skåpet. Aldrig någonsin trodde jag att det skulle gå så lätt att sluta med napp! Han frågade såklart om den när han fick sin filt vid läggdags men jag påminde honom om att han ju slängt dom nu och sen sa han inget mer om dom. Så stolt mamma!
 
Från dagens instagram.
 
Även kameran fick åka fram lite idag så bjuder på lite riktiga bilder också:
 
Klappar händerna åt slängda napparna!
Någon försöker rymma ;)
Så arg hon blir när hon kommer upp men inte framåt så som hon vill...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0