Bus hela dagen

Idag kom min käre bästa vän på besök med sina busar. Jag och Elin fick prata en massa strunt och barnen fick leka för fullt. En liten sväng till lekparken tog vi men den ledsnade Eddie på så vi fick lyssna på bossen och bege oss hem igen ;) haha! Men väl hemma gick vi ut på baksidan istället så där lekte dom på för fullt.
 
Sen fick alla barnen städa (för andra gången eftersom att dom fick städa innan vi gick till lekparken också ;)) och Elin och barnen åkte hemåt igen. Då började vi med maten här hemma och hann även äta innan pappan kom hem. Ellie hade dock somnat mitt i maten (ersättning alltså) i min famn innan han kom hem så dom fick inte träffas nå alls idag, hihi. Men jag bar uppe henne i sängen och sen var det bara att göra Emil redo för sängen innan han fick kramas godnatt med pappa och det tog inte lång stund innan han sov.
 
En lyckad dag blev det i alla fall och nu får vi istället se fram emot helgen. Då har Sebbe nämligen jobbat klart sin sista vecka innan fyra veckors semester drar igång och vi kan spendera lite tid tillsammans hela familjen! Ska bli så skönt.
 
 
Världens finaste små barn, som vi älskar er!
 
Men nej. Dags att hoppa i säng innan en ny dag börjar med två vildingar som är glada och ledsna om vartannat ;) Det härliga livet som tvåbarnsmamma ska ni veta, haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0