Ny klänning

Idag kom barnens mormor och morbror Robert på besök. Till deras stora förtjusning som vanligt (mest Emils än så länge då ;)) han får någon att leka med för fullt och så blir det ju oftast lite fika också ;)
 
Idag tog vi och åkte iväg till lite affärer också men sen åkte vi hem en liten sväng igen dom skulle åka hemåt. Men då hade ju även pappan kommit hem och vi skulle äta mat, så det gick ingen nöd på Emil. Haha.
 
Ellie hon bara fortsätter och fortsätter att ställa sig i krypställning men efter lite gung så slutar det med att hon lägger sig ner och ålar fram till allt hon vill ha isället. Ska bli så kul att se när hon lyckas komma på hur fasen man kryper!
 
Jag beställde även hem en ny klänning idag. Vi ska ju (förhoppningsvis i alla fall) till Powermeet i Västerås på lördag och de senaste åren har jag alltid haft samma klänning (för att ha en som passar tillställningen liksom). Men nu tog jag tag i det och beställde en ny, så får vi hoppas att den kommer fram i tid och såklart att den passar. Annars får jag väl kolla där bland stånden på lördag och se om det finns någon där.
 
Så ser den ut. Sen en underkjol till så att den blir stor och fluffig såklart!
 
Och här är den jag haft sista åren. Som förövrigt köptes på Powermeet gången på bilden ovan - 2013.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0