Helgen

Nu har en hel helg rullat förbi igen. I fredags hände inget speciellt, Sebbe kom hem från jobbet och vi åkte in till stan för att handla hem lite mat, köpt även med oss pizza då vi blev sugna på sån mat ;)
 
Strax därefter så kom mamma, pappa och bror Robert förbi. Dom hade varit och hämtat nya husvagnen som dom köpt i Västerås så dom kom förbi på lite fika.
 
Sen blev det lördag och Sebbe åkte till Lidköping med sin pappa för att hämta en växellåda till sin Pontiac. Jag och ungarna rullade istället över till Norberg och spenderade dagen hos mamma och pappa. Dock blev det lite knas och Emil kräktes tre gånger under dagen.
 
Under söndagen var han seg, men ingenting mer än så. Han fick trots det vara hemma från dagis idag för att hålla oss till 48 timmars regeln OM det var magsjuka. Dock tror jag inte det då ingen annan känt någonting ännu? Men men, man vet ju aldrig.
 
Förresten så måste jag skriva att Ellie nu mera vänder sig så fort hon läggs ner på rygg (jag lägger dock alltid ner henne på rygg i princip, så får hon sköta jobbet själv ;)) Eller ja, lägger jag henne i gymmet ligger hon kanske och leker en stund med leksakerna men sen vill hon bara vända sig. Ligger hon i soffan vill hon vända direkt och det samma på skötbordet eller golvet. Så nu gäller det verkligen att se upp, inte ens titta bort för en sekund.
 
Ja, jag MÅSTE skriva det. Eftersom att jag inte skaffat någon "mina första år" bok till henne ännu så skriver jag saker här för att minnas ;)
 
Ellie provar att sitta i sin stol lite då och då, men än så länge vinglar hon omkring lite, hihi :) Och en av Ellies doppresenter tycks visst om av en viss storebror. Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0