Hoppgungan!

Nu sover alla, lillan här bredvid mig på soffan som vanligt.
 
Vi måste verkligen få till det här med ett rum åt Ellie. Att gå upp och lägga henne i sängen är så riskabelt när Emil ligger i samma rum, vill ju inte att han ska vakna.. Och lättast blir det ju självklart att flytta Ellie till eget så får vi flytta på Emil när det passar honom bättre, tids nog kommer det gå det med.
 
Vi har ju tre sovrum där uppe, det är bara det att rummet som ska vara Ellies just nu består av att vara gym och skötrum och dessutom garderober med handdukar och vinterkläder. Så det måste tömmas lite och möbleras om lite så ska vi nog kunna få till det snart också. Får ta ett snack med Sebbe imorgon och se vad han har för idéer :)
 
Idag blev det återigen lite utebus efter att jag hämtat Emil på dagis, Ellie sov så sött i vagnen så han gungade, sprang runt, körde lastbilar i rutschkanan osv. Mitt i allt ringde mamma och frågade om vi ville ha besök så då begav vi oss in så jag kunde baka lite tills om kom, kan ju vara kul att ha något att bjuda på någon gång ;)
 
 
Här har vi dagens lilla. Gud så hon rör sig när hon ligger ner. Ligger hon på mage ska hon upp med benen i "krypposition" som ni ser på första bilden och ligger hon på rygg ska hon lägga sig på sida, men nejdå - än kan hon inte vända sig ;) Idag fick hon även prova på hoppgungan och gunga i den, istället för att hoppa, haha. Den tjöt hon glatt i :)
 
 

Kommentarer
Postat av: in :) 22 år och mamma till två busungar <3

Vilka härliga utebilder :D Ja dom inne också såklart :D
Man smälter ju en aningen när hon skrattar på det där viset :D

<3<3

Svar: Ja men verkligen! Helt underbart litet tjutskratt hon har :D <3<3
Evelina Fahlström

2015-03-11 @ 22:11:51
URL: http://elinskogsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0