150505

Dagarna rullar på fastän vi inte gör något speciellt. Vi vaknar, äter frukost, gör oss redo och går sen med Emil till dagis. När jag och Ellie är ensamma så blir det antingen någon nytta gjord (tvätt, dammsugning osv.) eller så busar vi. Idag somnade hon dock med maten vid tio så strax därefter drog även mina ögon igen så vi sov tillsammans på soffan tills jag fick dra upp mig själv för att hinna käka lite lunch innan Emil skulle hämtas. Väldigt skönt ;)
 
Förövrigt så vill jag ha sommar nu, värme och sol hela tiden så man bara kan gå direkt ut istället för att klä på och av kläder så fort man ska gå ut. Okej, nu är det ju inte sååå mycket kläder som ska på och av, men ändå. Jag vill helt enkelt bara ha sommar. NU. Haha..
 
Idag när vi varit hemma och busat lite ett tag så fick småskruttarna hoppa ner i badet. Det gillas av dom båda tills det är dags att skölja håret på Emil, då blir det ett jävla liv! Att försöka säga åt honom att titta på lampan eller dylikt för att vattnet inte kommer i ansiktet då, nä, det hjälpar inte ett smack... Får hoppas detta vänder så småningom. Nu har han dock varit såhär nästan jämt, förutom som liten liten då ;)
 
Dagens mysisar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0