2 1/2 år!

Tänk, idag är våran fina pojke redan 2 och ett halvt år. Fasen vad tiden flyger iväg alltså. Helt galet!
 
Förövrigt så börjar långhelgen leda mot sitt slut. Dock är Emil hemma även imorgon då de har planeringsdag på förskolan, så för mig och ungarna tillsammans förblir det helg en dag till. Så vad har vi gjort hela helgen då?
 
I torsdags så drog jag och barnen till mina föräldrar medans Sebbe drog hem till sina för att fortsätta fixa med Pontiacen - undrar om den hinner bli klar till sommaren? :) Det slutade hur som helst med att vi alla sov kvar på varsitt håll och var åter hemma igen först på fredagskvällen. Men det gick ju bra det med. Mina fina barn har njutit av uppmärksamheten och massa bus med mormor och morfar (+morbröder) och sambon har fått pysslat med bilen i lugn och ro = alla är nöjda och glad.
 
Sen blev det lördag och vi åkte över till Sebbes föräldrar igen. Han fick pyssla lite igen plus att jag lite snabbt fick gå in på Stadium och köpa en väska så vi har en skötväska igen, gillade inte dedär med att ha alla blöjor och extrakläder i en matkasse från Willys ;) haha! Jag och svärmor tog även en promenad med barnen i varsin vagn, det var skönt.
 
Och idag då? Idag har vi mest bara gjort lite nytta blandat med att inte göra någonting alls. Skönt det med!
 
1. Från i torsdags. 2. Från i fredags.
3. Från i lördags. 4. Från idag.
♥♥♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0