Ett år!

Idag så har dagen rullat på rätt så bra. Lämnade Emil på dagis, gick hem och duschade medans Ellie sov, dammsög medans hon fortfarande sov, hände in kläder i ungarnas garderob plus tog bort lite för smått ur Ellies, medans hon fortfarande sov ;)
 
Men när hon väl vaknade så myste vi lite i soffan innan vi käkade lunch och gjorde oss sen redo för att ta oss mot dagis igen. Dock hämtade vi honom lite tidigare idag för att vi skulle rulla över till Uppsala direkt. Vi skulle nämligen in till Babyproffsen för att få handtaget utbytt på Ellies vagn då det var lite snett. Bara en grej som störde utseendemässigt dock, var inget fel på det :) Hur som helst så beställde dom för en tid sen hem ett nytt handtag åt oss och idag fick vi åka in och få det utbytt. Så nu är det rakt och fint igen!
 
Passade även på att köpa med mig regnskydd, myggnät och två nya nappar. Så nu äntligen kan vi ta vagnen till dagis även om det regnar ;) Har ju hittills bara regnat en dag som tur var, men då blev det en tur med bilen istället. Haha.
 
När vi sen kom hem så hann vi inte vara hemma långa stunden innan mormor och morbror Robert rullade in på parkeringen. De hade med sig glass till Emils stora förtjusning och så blev det en massa bus också innan dom åkte hemåt strax efter att Sebbe kom från jobbet.
 
Trodde förövrigt inte att Emil skulle gå att söva ikväll då han somnade i bilen till Uppsala. Men det gick! 19.30 sov han, tjoho!
 
Och vet ni en sak till? Idag har det redan gått ett helt år sen våran lilla blyga pojke hade sin allra första ensamma dag på förskolan. Gud så han har utvecklas under detta år. Våran stora älskade son!
 
Såhär såg handtaget ut förövrigt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0