3år!

Nu är dagen förbi. Emils födelsedag. Vid det här laget för tre år sen, så låg jag precis med en nykläckt pojke på bröstet (och troligtvis syddes) och hade precis påbörjat mitt liv som mamma.
 
Det känns lite sjukt, att det är JAG som fött honom till världen, att det är VI som uppfostrat honom till den han är idag och att det är VI som lärt honom det han kan. Han är verkligen helt perfekt denna fina pojke (vilken mamma säger inte så ;)) som självklart har sina mindre roliga sidor 1000 gånger om dagen, men det hör ju till. Han är ju våran Emil för det.
 
Dagen idag fick han först spendera på förskolan. Där sjöng dom för honom och vid samlingen hade han fått suttit på en stol och så fick han välja låter dom skulle sjunga. Vid maten hade han ätit på den fina tallriken och druckit ur det fina glaset och med sig hem hade han en fin ballong som han så stolt skulle bära hem.
 
Medans han var där så åkte jag och Ellie först till BVC, där var det dags för 1-års kontroll och vaccinationer. Allt gick bra och våran lilla tjej växer på bra! Därefter åkte vi över till Västerås i jakt på en till födelsedagspresent och även ett nytt fodrat regnställ till Emil. Smet även in på IKEA och köpte nya handdukar och julklappspapper.
 
Väl hemma så slog jag in presenterna (även regnsettet så han skulle få mer paket ;)) och sen gick vi och hämtade hem brorsan. Senare så kom mormor och morbror Robert förbi och sen när Sebbe kom hem så åt vi alla pannkakstårta till middag innan Emil fick öppna sina paket.
 
Klockan sju sov han som en stock och han hade haft en bra födelsedag sa han. Då är jag nöjd!
 
Detta fick han utav oss idag:
 
 
 
Än en gång, stort grattis på din dag Emil. Vi älskar dig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0