Tandläkare, ledsen tjej och budgivning.

Ellie har kommit in i någon liten fas (bara det inte blir som det vart med Emil) och blir ledsen när man ska gå ut från rummet när man lagt henne i sängen.
 
Vi har ju alltid bara lagt ner henne med en flaska, satt på sängmobilen och gått ut. Så har hon somnat så, i princip jämt. Finns såklart något undantag då hon typ sovit middag lite för sent eller liknande. Men hur som helst. Nu har det vart några dagar då hon vaknat mer under kvällen/natten och varit ledsen. Så fort hon läggs ner i sängen så försöker hon komma upp direkt och börjar grina. Men om man testar gå ut efter en stund i alla fall, så brukar hon inte fortsätta grina när hon väl är trött.
 
Med Emil blev det också såhär, dock var han mycket värre och det började tidigare. Därav slutade han ju i princip helt att sova i sin egna säng. Han somnade mellan oss och sov sen hela natten där - då vi tillslut inte orkade ta fighten längre. Nu somnar han i sin säng men brukar tassa in till oss under natten och somna om mellan oss. Fullt tillåtet enligt oss då jag vägrar neka barnen komma till oss under natten. Är vi deras trygghet så är dom fullt välkomna till oss, dom är våra barn för guds skull.
 
Däremot ser jag gärna att dom somnar i sina egna sängar. Håll tummarna åt att det bara är en liten fas för lillan. Inte så kul med en ledsen plutt under nätterna ju.
 
Annars då? Hur gick det med husvisningen? Ja, ett bud är lagt på huset - det är vårat. Imorgon är det en ny visning så vi får se sen hur det kommer gå. Andra budgivningen vi ger oss in i och man vet att man aldrig kan bygga upp (man vill inte heller) något direkt stort hopp. Man blir bara mer besviken då + att vi har nog en hel del tid framför oss i vårat liv så OM detta inte går vägen, så är det inte som att livet rasar för oss.. Men vi håller såklart våra tummar.
 
Idag var Emil ledig från dagis eftersom att han hade tid hos tandläkaren. Han visade så fint här hemma hur stort man skulle gapa hos tandläkaren. Sen när vi väl sitter där i stolen så vill inte ungen gapa! Haha.. Men tillslut gick han med på det och det räknades tänder, kändes på dom med "kroken" och han fick helt godkänt. Skönt :)
 
Igår när busarna satt framför barnprogram med smörgåsrån (i två sekunder sen for Ellie runt) medans jag lagade mat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0