25 år..

I 25 år har min fina sambo funnits i denna värld. En person som växt upp och blivit en extremt fin person (innerst inne) och tar ett enormt bra ansvar för allt i vuxenlivet. Jag är så otroligt tacksam åt att jag lyckades hitta en kille som var så kunnig, ordningsam och ansvarsfull.
 
Att jag fann någon som redan då (18år) hade ett fast jobb, körkort och sparade pengar kändes ju helt overkligt. Att han dessutom kan det mesta och är något trasigt eller vi bara vill fixa till något så kan han göra det. Sen har han en superkoll på alla sina papper, räkningar och siffror på det mesta kan han i huvudet. Så att få in honom i mitt liv är ju bara super då det är så jag vill ha det också. Att se på alla lyxfällan-par (okej, kanske ett överdrivet exempel...) som inte ens har koll på vad ens partner tjänar varje månad, som inte har koll på sina räkningar och att de knappt vet vad den andra partnern har koll på - då, känns det så överväldigande att kunna sitta och diskutera räkningar eller vad som helst med en sambo som har exakt samma syn på allt.
 
Men nu spårade jag in lite på ekonomi och räkningar här känner jag.
 
Hur som helst. Jag är extremt tacksam åt att det var just Sebastian som kom in i mitt liv och att han än i dag står fast vid min sida. Jag älskar honom nå så otroligt mycket och är stolt åt att ha honom som pappa till mina barn.
 
Grattis min fina på 25-års dagen! Vi älskar dig!

Idag hade jag min mamma och ena bror på besök. De kom in på förmiddagen så att de kunde få busa och mysa med den trötta Ellie i lugn och ro innan vi hämtade hem brorsan från dagis. Då somnade Ellie sött i sängen sen och Emil fick all fokus. Kan vara bra ibland känner jag.
 
Jag lyxade till det lite idag när det gäller middag så här mitt i veckan (födelsedag ju!). Så det blev kyckling, pototis/morötter i ugn och dragonsås till, mums!
 
Till Sebbe hade jag köpt hem en blomma, choklad och lite öl. Han blev nöjd ;) PLUS att den fina blomman nu står i köksfönstret och är superfin! Haha, win win ;)
 
Men nej, god natt är det nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0