Dagarna rullar på..

Här rullar dagarna på. I fredags blev det en lugn dag hemma och som jag skrev så tog jag med mig busarna ut. Men Emil var ju jobbig och gjorde i blöjan efter en stund så då var det ju bara att gå hem igen, sen käkade vi lunch och inväntade pappan. Dagen avslutade vi med att beställa hem mat och käka gottis i soffan.
 
Sen på lördagen så åkte vi över till Uppsala för att spendera dagen hos Sebbes föräldrar. Sebbe fixade mitt däck eftersom att jag lyckats köra in en skruv i det och sen umgicks vi mest innan vi åkte hemåt vid sju-halv åtta.
 
På söndagen så var det dags för finaste Molly att ha kalas. "Lilla" tjejen fyllde nämligen 6 år! Helt sjukt vad åren flyger iväg, känns ju inte som att det var längesen jag skrev det här. Blev hur som helst god tårta och en massa bus för barnen. Vi åkte hemåt vid halv åtta något sånt och barnen somnade sött i bilen.
 
Nu har jag haft Sebbe hemma en dag och han är ledig även idag. Dock är han inte hemma hela dagen utan han har haft körlektion för motorcykel och är iväg på det just nu också. Återstår och se om han kommer klara sin uppkörning sen när det är dags :)
 
Vi får se vad vi hittar på idag när han kommer hem, om det bara blir en dag hemma eller om vi gör någonting skoj.
 
Men nej. Nu ska jag ta och leka lite med lilla damen innan det är dags för lunch och gå och hämta hem brorsan.
 
Från i lördags. Iklädda pyjamas redo att åka hem :)
Molly och hennes fina tårta från i söndags
Och från i måndags. Lillan röjer fram medans brorsan är på dagis, så när han kommer hem får han städa ;) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0