Ikea

En fylld helg blev det för oss denna helg. I fredags så började vi med att rulla över till Uppsala i varsin bil. Jag och barnen hem till deras farmor och farfar för att jag skulle klippa mig och Sebbe in till stan för att han skulle skriva prov till BE-körkort.
 
Strax efter att vi klippt oss och precis hade satt oss ner för att fika så rullade Sebbe in på gården och nå, klarade han provet? Japp! Så nu har han en godkänd teori på både MC-kort och BE-kort som ligger i bagaget och väntar tills det kommer uppkörningar för dom.
 
Sen spenderades hela dagen där i alla fall och mot kvällningen så rullade jag och barnen hem själva medans Sebbe åkte med sin pappa för att kolla på något rally. Han var hemma först runt halv elva på kvällen, men jag överlevde väl för det. Barnen sov ju sött och jag glodde på Idol ;)
 
I lördags så åkte vi återigen till Uppsala för att Sebbe skulle hjälpa Micke att svetsa lite. Sen rullade vi tillsammans med Sebbes föräldrar och lillabror in till IKEA för att dom skulle kolla efter en byrå till deras hall som dom renoverat. Vi hittade även en bilmatta till Emil som vi skulle köpa (väl i kassan betalade visst farmor och farfar ;)) så nu är Emil glad åt att kunna köra bil på sin fina matta. Dock insåg jag ganska snabbt att han måste få småbilar snart. Får se om vi hittar några tills han fyller år eller till julklapp.
 
Igår då? Ja, igår så höll vi oss hemma. En sväng till återbruket mer lite skit som kom fram under tiden som jag gick igenom lite garderober här hemma. Vi flyttade nämligen dom två som stått i Emils rum, in till vårat sovrum för att han ska få lite mer utrymme i hans rum nu när han ska få större säng och så.  Hur som helst, då fick jag ju ta och möblera om lite och organisera om i alla garderober. Så nu är det bra. Bara invänta ett köp av nya möbler till Emils rum då :)
 
Medans jag höll på med det så fixade Sebbe iordning ute i förrådet och ställde undan utemöblerna. Så nu är vi höstklara här hemma.
 
Och idag fick jag lov att ta en sväng med dammsugaren och skura av golven. Det behövdes ju kan man säga ;)
 
Men nej, nu ska jag ta och slänga i mig lite lunch innan det är dags att hämta storebror på dagis.
 
FÖRRESTEN! Igår, vet ni vad Emil gjorde? Han bajsade själv på toaletten! Tjoho! Men, än vågar jag inte hoppas att det börjar vända ännu. Men han blev nog själv glad och stolt så jag hoppas han kan börja tycka det är roligare då och faktiskt VILL gå på toaletten :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0