Sex år, en fläskläpp och extrem hosta

Den här helgen har inte spenderats så mycket på hemmaplan, men det är väl så det brukar bli för oss, haha.
 
I fredags var i alla fall Sebbe ledig för att han skulle skriva teoriprovet till MC-kortet och han klarade det. Vilket jag också trodde ;) Resten av dagen spenderades i alla fall hemma med att beställa hem mat och lite utebus innan vi begav oss in för att göra barnen redo för natten.
 
Sen kom lördagen. Vi åkte hemifrån så snart vi var klara här hemma. Började med att åka förbi Lelles (en mc-butik) för att Sebbe ville kolla på lite kläder. Med sig fick han en hjälm. Sen åkte vi vidare till Sebbes föräldrar och spenderade resten av våra sex-årsdag där. Som vilken annan dag som helst ;) Men på vägen hem så köpte vi med oss lite godis och sen hade vi soffmys framför en film.
 
Och på söndagen då? Ja, då blev det en sväng till Uppsala, IGEN. Först till Gränby för att Sebbe behövde nya skor (äntligen!) och sen vidare till Micke och Tilde där vi spenderade resten av dagen tills ungarna blev trötta. Stackars Ellie lyckades dock slå ett jack i läppen så hon fick en fin fläskläpp. Stackars Emil fick en extrem rethosta under natten och han hostade mer eller mindre hela natten.
 
Sebbe åkte ju till jobbet vid halv sex och från dess till att min klockan ringde klockan sju, så låg Emil och hostade konstant med max 30sekunders paus i mellan. Men som tur var så var det ju planeringsdag på förskolan idag så vi somnade tillslut om och sov till nio då Ellie började babbla och gnälla från sitt rum. (hon hade ju minsann inte störts utav någon envis hosta!)
 
En positiv sak för mig från söndagen var i alla fall att jag fick en hel påse med kläder från Tilde. Alltså kläder som passar till alla bilträffar vi brukar åka till under somrarna. Hur snällt som helst!
 
Idag då? Ja, idag så kom min käre mamma och ena bror på besök. Emil var nöjd som vanligt men höll sig ändå ganska lugn idag och valde inte att köra springtävlingar med vagnarna. Han kände kanske själv att han inte orkade pga. hostan. Vi får hoppas den håller sig borta inatt.
 
Men nej ni. Bjuder på tre bilder sen hoppar jag i säng!
 
Min fina i lördags (bara stövlar och handskar som saknas)
Lillan med sin fläskläpp idag
Och fullt i bus idag. Lyckliga barn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0